Trafik arap saçına dönecek

TT Arena, Ş.Saraçoğlu ve Ülker Arena civarındaki bazı yollar kapatılacak.

Yayınlanma: 02.04.2016 - 23:11
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olası terör olaylarını gerekçe göstererek, G.Saray Türk Telekom Arena ve F.Bahçe Ülker Arena Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki futbol maçlarıyla Ataşehir Ülker Sports Arena’daki basketbol mücadeleleri öncesi ve sırasında yolları trafiğe kapatma kararı aldı. Böylelikle bombalı araç ve benzeri saldırının önüne geçileceğini varsayan valilik ve emniyet müdürlüğü, müsabaka günlerinde kent trafiğinin arapsaçına dönmesine de göz yumacak. Stat ve salon civarındaki yol kesme yöntemi müsabakalarda 3-4 saat önce başlayıp, 1 saat sonrasına kadar sürecek.

İşte kesilen yollar!

- TT Arena: Seyrantepe Metro Kavşağı - Ayazağa istikametine inen köprü giriş ve çıkışları maçın başlamasından 4 saat önce araç trafiğine kapanacak. TEM kuzey yan yoldan stat istikametine giden yan yol girişi maç başlama saatinden 4 saat önce araç trafiğine kesilecek, TEM kuzey yan yoldan TEM güney yan yola dönüş varyant girişi (stat karşısı varyant girişi) maç başlamadan 2 saat öncesi ve bitiminde 1 saat sonrasına dek trafiğe kapanacak. Araç sürücüleri, Ayazağa’dan Ayışığı sokaktan Deniz sokak üzerinden İmam Çeşme Yolu Caddesi’ni kullanabilecek. Seyrantepe’den gelerek Ayazağa istikametine gidecek araç sürücülerinin İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’ni ve İmam Çeşme Yolu Caddesi’ni kullanarak Cendere Caddesi istikametine gitmesi öngörülüyor.

- ÜLKER Arena Ş.Saracoğlu: D-100 güney yan yol Boğaziçi Köprüsü’nden geliş, Üsküdar - Harem ayrımından itibaren Şükrü Saracoğlu Stadı’na dek gelen güney bağlantı yolu, Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi kavşağından Bağdat Caddesi kavşağına kadar olan kısım), Bağdat Caddesi (Şükrü Saracoğlu Stadı arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi kavşağına kadar olan kısım); maç tedbirlerinin başlamasıyla bitiminden 1 saat sonrasına kadar trafiğe kapalı kalacak.

- ÜLKER Sport Arena: Ihlamur sokak ve bağlantıları (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza sokak kavşağına kadar olan kısım) maç tedbirlerinin başlamasıyla bitiminden 1 saat sonrasına kapalı olacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler