THY uçağında yine cemaatçi vekil krizi

Cemate yakın İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, 2. kez THY’nin uçağından indirildi.

THY uçağında yine cemaatçi vekil krizi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 11.04.2014 - 16:28
Daha önce Pakistan'a giderken THY uçağından indirilmeye çalışılan İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin'in ABD'ye gitmek için bindiği THY uçağından indirildi.
 
Çetin, 17 Aralık sonrası partisini sert sözlerle eleştirerek AK Parti'den istifa etmişti.
 
Polis memurları R.T. ile G.K.'nın milletvekilli Muhammed Çetin'i uçağın koridorundan iterek uçaktan indirmeye çalıştıkları iddia edildi.

Uçaktan zorla indirilen vekil konuştu - VİDEO



 
Milletvekili Çetin olayla ilgili twitter hesabında açıklama yaptı.
 
 
PAKİSTAN SEYAHATİ DE KRİZE YOL AÇMIŞTI
 
Gülen cemaatinin Pakistan'da yapılacak olan Türkçe Olimpiyatları'na gidecek olan Çetin'in uçaktaki direnişi üç saat sürmüştü. Çetin'in ekonomi koltuğu yerine business koltuklardan birine oturduğunu belirten THY, söz konusu vekilin direnişini uçağa polis çağırmasıyla aşabilmişti.
 
THY OLAYLA İLGİLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞTI
 
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi; "İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile son dönemde yaptığı seyahatler sırasında uçak içinde şirketin aleyhinde konuşmalar yaparak kurumsal kimliğimizi rencide etmiştir. Bu gelişmeler üzerine Türk Hava Yolları Yönetimi İstanbul Bağımsız Milletvekili Muhammed Çetin’i uçuşlarda ’Upgrade’ etmeme kararı almıştır. Bugün akşamki İslamabad uçağında uçuşu bulunan Sayın Çetin, ekonomi biletiyle yer almasına karşın uçak içinde hakkı olmadığı halde başka yolcuya ait business sınıfındaki koltuğa oturmuştur. Kabin ekiplerinin uyarısı üzerine, ekonomide uçmayacağını ve inmek istediğini söylemiştir. Daha sonra uçak kapı açmış ancak Sayın Milletvekili inmekten vazgeçmiştir. Bunun üzerine gerekli tutanaklar tutularak işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon