Suzuki yeni modeli SX 4 S-Cross ile iddialı

30 Eylül'den itibaren 51 bin 700 TL'den başlayan fiyatıyla satışa sunulacak.

Yayınlanma: 27.10.2013 - 18:55
Abone Ol google-news

Suzuki’nin “Yaşam Tarzı” sloganını yansıtan Sx4 S-Cross,modern çizgisiyledikkat çekiyor. “Duygu,Kalite ve Aerodinamik” temasını içeren Suzuki SX4 S-Cross otomobilin, ön tampondan başlayandinamik çizgileri, kapılarınüzerinden arkaya doğrudevam ediyor. En başta 1600 cc’lik motorlarda SUV segmentinde kısıtlı seçeneklersunulurken, Suzuki S-Cross rekabetteki en geniş motor ve şanzımanseçeneklerini sunacak.

Cross’un motor yelpazesi

1.6 Dizel ile 1.6Benzinli Düz ve Otomotik vites seçeneklerini barındırıyor. Ayrıca hemDizel, hem de benzinli araçlarda 4x2’nin yanında, 4x4 de sunulacak. Allgrip teknolojisiyle 4 farklı sürüş keyfi yaşatacak.

llgrip sisteminormal sürüş koşullarına özel auto, virajlı yollara özel ve performansıarttırıcı spor, karlı yollara özel kar ve çamur, kum veya çok karlı yollariçin ise kilit olmak üzere 4 farklı sürüş modu sunuyor. SX4 S-Cross ayrıca sınıfının en büyük panoramik sunroofuna sahip olacak. Çift sürgülü panaromik sunroof 56 santimetrelik açılma özelliğiyle arkakoltukta oturanlara bile bu keyfi yaşatacak.

‘Hedef büyüttük’

Suzuki Türkiye Genel Müdürü Engin Kubilay; Türkiye’de tek markadaen uzun distribütörlük yapan Suzuki’nin, bu yıl 30. yılını kutladığını hatırlattı. 2013 yılının Suzuki için atılım yılı olduğunu belirten Engin Kubilay, “Suzuki, 2013 son çeyreğinden başlayarak her sene 1-2 yenimodel lanse edecek. Yeni ürün stratejisinin ilk işaretlerini Frankfurtmotorshowda yeni SUV konseptimiz olan IV-4 ile göreceksiniz. Biz de bu doğrultuda yeni crossover’ımız Suzuki S-Cross ile ciddi bir satışsıçraması yapacağız. Son çeyrekte 1300 adet S-Cross satmayı planlıyoruz. Suzuki Global, başlangıçta ülkemize sadece 350 araçlıkbir kota vermişti ancak biz bunu yaklaşık dört katına yükselttik. Bu sene toplamda 2 bin 600 araç satmayı ve pazar payını en çok artıranmarka olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler