Şükür'e şaşırtan teklif: Basketbol...

AKP İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, bir dönem Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan teklif aldığını açıkladı.

Yayınlanma: 15.11.2013 - 11:15
Abone Ol google-news

AKP İstanbul Milletvekili ve eski milli futbolcu , Hakan Şükür sporun sorunları ve gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

NTV'de yayınlanan 'Çerçeve' programında konuşan Hakan Şükür, bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu'na başkan olmayı düşündüğünü ve Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan ise teklif aldığını da açıkladı.

Hakan Şükür yaşanan süreci şöyle anlattı:

"Siyasete girmeden federasyonla ilgili bir şey düşündüğümü belirtmiştim. Hemen ardından ise 3 Temmuz süreci başladı, çok zor bir süreçti. Mehmet Ali Aydınlar’ı çok beğenen ve takdir eden biriyim. Kurumsal kimliğe önem veren ve insani özellikleri gelişmiş biri, onunla da konuşmuştuk o dönem... Ortam çok karışık olunca bu düşüncem geri planda kaldı. İleride ne olur bilmiyorum. En iyi anladığım iş futbol, futbolu çok seviyorum ama basketbol da oynadım. Bir ara Turgay Demirel’le konuşurken, beni basketbol yönetimine yazmaya çalışmıştı. Benden sonra hazırlayalım sen yap gibi espriyle karışık bir şey söylemişti. Saygısızlık olur dedim, orada İbrahim Kutluay, Orhun Ene, Harun Erdenay var..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler