Şükür'den Gezi Parkı ve Kabataş ile ilgili çarpıcı sözler!

AKP'den istifa eden Hakan Şükür'den gündeme dair çarpıcı açıklamalar geldi. Şükür'ün açıklamaları arasında Gezi Parkı ve Kabataş olayı ile ilgili yaptığı yorumlar dikkat çekiciydi.

Şükür'den Gezi Parkı ve Kabataş ile ilgili çarpıcı sözler!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 17.02.2014 - 09:29

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, T24'ten Hazal Özvarış'a konuştu. "Dünün ülkücüsü, solcusu, Kürt’üne, ateistine yapılanlar bugün hizmet hareketine yapılıyor" diyen Şükür, Gezi Parkı direnişi ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. "Ben ve birçok arkadaşımız, hepimiz gitmek istedik. Ben o zaman üç günlüğüne Fransa'daydım" diyen Şükür, "Döndüğümde zaten olaylar çok başka bir boyuta gelmişti" ifadelerini kullandı.

HAKAN ŞÜKÜR TWITTER'DA PATLADI: BİR SERT AÇIKLAMA DAHA! İŞTE O SÖZLER...

KABATAŞ YORUMU

Güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkan Kabataş'ta türbanlı kadına saldırıldığı iddiası ile ilgili olarak da konuşan Şükür, "Sayın Başbakan, elinde çok önemli belgelerin olduğunu söyledi. Bunu da seçim meydanlarında dile getirdi. Kabataş’ta olan olaylarla ilgili söylediği şeyler çok açık. Teknoloji çağındayız, ispat edilmesi çok önemli. Umarım ispat eder. İspat edilmesi, bunun olmadığını iddia eden kesimlerle müşterek biçimde oluşturulan bir heyetle izlenmesi gerekiyor" diye konuştu.

Şükür şunları söyledi:

- Ben mesleğim futboldan para kazandım ve siyaset gibi hassas bir işe girerken tüm mal varlığımı beyan ettim. Ben röportajda “4,5 milyon dolar nakdim yok” dedim. (Halkbank Genel Müdürü'yken Süleyman Aslan’ın evinden çıkan 4,5 milyon dolar için “25 yıl futbol oynadım, benim o kadar param yok” demesiyle ilgili soru üzerine)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler