'Son yılların en anlamlı koşusuydu'

Cezaevinden çıktıktan sonra özgürlüğünün ilk sabahında çocuklarını okula bırakan gazetemiz yazarı ve CHP milletvekili Mustafa Balbay hakkında Twitter'da birçok paylaşım yapılıyor.

'Son yılların en anlamlı koşusuydu'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 10.12.2013 - 12:11

Gazetemiz yazarı ve CHP milletvekili Mustafa Balbay 4 yıl 278 gün sonra tahliye edildi. Cezaevinden çıktıktan sonra özgürlüğünün ilk sabahında çocuklarını okula bırakan Balbay sosyal medyada günün konusu oldu. Balbay hakkında yapılan paylaşımlardan bazıları:

@sebnembozoklu   Balbayın çocuğuna kavuştuğu fotoğraf. Özgürlüğün tanımı gibi.

@buyukersen Aramıza Hoşgeldin Balbay...Darısı haksız yere ceza ve ızdırap çekenlerin başına http://t.co/D9VHkE8ii9

@bedribaykam   Balbaylı Türkiye daha güzel olacak: Dün gece oğlunu kızını eşini kucağına alarak uyuyabilmiş olması hepimizin kazancıdır. Seni kucaklıyorum!

@fatihportakal   Bence 1733 gunü özetleyen foto @BalbayMustafa in eve girdiği anda oğlunu gördüğü andaki pozu. Merhaba deniz...

@ttbamteli   Adaletsizliğe mola verildi. Sevgili @BalbayMustafa dün gece sevdikleriyle uyudu. Hoş geldin sevgili Balbay ama ya diğerleri?

@eksihabermas   Bizim sayemizde tahliye oldu demek, bizim yüzümüzden yıllarca hapis yattı mesajının biraz kibar hali. Suç ortaklığının ikrarı.

@erdenozge Mustafa Balbay: "Özgürlük insanın istediği zaman sevdiğine dokunabilmesidir."

@Korsan   En kötü oyunculuğu Mustafa Balbay'ın tahliye gecesinde tahliyeye seviniyormuş gibi yapan akp'lilerin yüzlerinde görebilirsiniz.

@atillakart   Milletvekili olan Balbay, görevinin gereği olarak yurtdışında da Türkiye sorunlarını anlatma sorumluluğuyla karşı karşıyadır

@onay_yilmaz Balbay'la oğlunun buluşmasını gösteren fotoğraf, çok tatlıydı. Mustafa Balbay'ın yüzünün ifadesi kavuşmamın mutluluğunu çok güzel anlatıyor.

@BilgeAdiyaman  Eyy özgürlük... "Cezaevinde; yatakta,elimi attığımda demire çarpardı.Evde ise sevdiklerime..." Mustafa Balbay

@buyukersen Aramıza Hoşgeldin Balbay...Darısı haksız yere ceza ve ızdırap çekenlerin başına

@aylin_kotil   Balbay'ın özgürlüğüne kavuşmasına çok sevindim. Darısı haksız ve uzun tutukluk süresi ile cezalandırılanlara. 'Açın artık kapıları.'

@ihsanozkes Sayın Balbay, hoş geldiniz aramıza, safalar getirdiniz. TBMM'de Grup Toplantısında benim yanımdaki yeriniz sizi bekliyor. Özlem bitti.

@nazlicanozkan   Darısı başına dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Balbay'ın sevinci bizim sevincimiz. #tutukluvekillereozgurluk #hastamahpuslaraozgurluk

?@BurhanKus20  Mustafa Balbay'ın dediği gibi, bizim ülkemizde insan hakları değil de "insan haklama" oluyor.. #10AralıkDünyaİnsanHaklarıGünü

@suOpera Balbay insan hakları gününe özgür uyanacak. Cezaevlerindeki bütün seçilmişler ve keyfi tutuklular için bu gecikmiş adaleti bekliyoruz.


?@ozlemmozennn Bu sabah çocuklarını okula bırakan Mustafa Balbay. Allah sizleri birdaha ayırmasın daima böyle mutlu kalın!



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon