Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın Sarıgül sansürünü perdeye yansıttı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Erdoğan'ın son ses kaydını dinletti.

Kılıçdaroğlu, Başbakan'ın Sarıgül sansürünü perdeye yansıttı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.02.2014 - 13:35

CHP lideri bu kez dün gece internete sızan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Fatih Saraç'tan Sarıgül'e sansür istediği telefon görüşmelerini dinletti. "Dün bir tape düştü. Yine Alo Fatih'le ilgili. Ama bu kez Mustafa Sarıgül'ü göstermeyin, çok sıkıntılı bir dönemdeyiz' diyor" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, "Çıksın yalanlasın bakalım. Kendi sesinden. Mahkeme kararıyla yapılmış bir dinleme" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

- Bugün konuya ahlakla başlayalım. Ahlak soylu bir kavramdır bütün dinlerin ve insanlığın ortak alanıdır. Ahlak eğer bir insanda içselleştirilmişse o insan güzel insandır. İnsanların en hayırlısı en ahlaklı olanıdır diyor Hz. Muhammed. Yalanla iman bir arda olmaz diyor yine Hz. Muhammed.

- Dün bir tape düştü. Yine Alo Fatih'le ilgili. Ama bu kez Mustafa Sarıgül'ü göstermeyin, çok sıkıntılı bir dönemdeyiz' diyor. Çıksın yalanlasın bakalım. Kendi sesinden. Mahkeme kararıyla yapılmış bir dinleme.

"GÜRSEL TEKİN, SARIGÜL'ÜN ELİNİ KALDIRACAK!"

- Öteki de diyor ki Sarıgül’ün karşısına Gürsel Tekin’i çıkartıyoruz kavga edecekler diyor. Gürsel Tekin gidecek İstanbul’da Mustafa Sarıgül’ün elini kaldıracak. Onlar bizim parti kültürümüzü bilmezler. Bizde özgürlük var. Onların yaptığı gibi biz yapmıyoruz, biz onlar gibi düşünmüyoruz. Biz demokrasiye inanıyoruz. Biz kadın-erkek eşitliğine, medya özgürlüğüne, güzel Türkiye'ye inanıyoruz. Biz bu ülkede yolsuzluk, arsızlık, hırsızlık olmasın istiyoruz. Biz siyasete girdikten sonra malvarlığımızı açık yüreklilikle açıklıyoruz. Ben yurttaşımın hakkını koruyorum.

URLA VİLLALARI...

- Siyasetçinin ahlaklısına güveneceğiz. Yalan söyleyen siyasetçiye prim vermeyeceğiz. Biz halkı düşündüğümüz için o telefon konuşmalarında özel yaşamla ilgili bölümleri bilerek çıkardık. Ama villayı yapan adam diyor ki "O villalar 35 yıldır orada duruyor" diyor. Ama Allah büyük... Google'a girip baktık geçen sene bile yok o villalar orada. Ve diyor ki Başbakan gelsin, tatil yapsın diye konuştuk diyor. Kızının konuşmalarını yayınlamak istemiyorum. Havuzu şöyle yapacaksın, tuvaleti şöyle yapacaksın diyor. 3-5 gün kalacak adam için bunlar yapılır mı?

VİLLA UĞRUNA VALİYİ SATTIN SEN!

- Biz ne dedik? 2 villa uğruna devletin valisini sattın sen. Nasıl bir anlayıştır bu Allah aşkına... Zaten bir villan var, 2-3 villan var. Ne yapacaksın bu kadar villayı. Öbür dünyaya götürmeyeceksin. Dünya malına bu kadar sarılan bir adamı daha önce görmedim. Rahmetli Babam derdi ki "sen doğru dur, eğri belasını bulur..." İşte parça parça buluyorlar.

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın oğlunun karıştığı kazayı anlattı! - VİDEO

KABATAŞ OLAYI

- Kabataş ile ilgili bir yalan söylendi. Yalanı söyleyen Erdoğan.  Böyle bir olay olduğunda o iskelede bulunan birisi "Ne yapıyorsunuz" demez mi? Bu konuşmadan sonra Erdoğan'ın danışmanı Şenol Kazancı apar topar emniyete gidiyor. Görüntüleri izliyor. Emniyete büyük baskılar yapılıyor ama ortada hiçbir şey yok. Kanal D olağanüstü bir habercilik başarısı yapıyor. Görüntüleri buluyor ve yayınlıyor.

BAŞBAKAN'A 11 SORU

Kılıçdaroğlu grup toplantısında Başbakan'ın yanıtlaması istemiyle sorular yöneltti.

İşte o sorular...

1- Bir bakana 700 bin liralık saati paralele devlet mi verdi?
2- Ayakkabı kutusundaki 4,5 milyon doları paralel devleti mi koydu?
3- Bakanların çocukların yatak odalarına senin boyunda kasaları paralel devlet mi koydu?
4- O kasaların içindeki milyon dolarları Euroları paralel devlet mi yerleştirdi?
5- Yatak odalarındaki para sayma makinelerini paralel devlet mi oraya koydu?
6- Ailece Zarrab’ın uçağına binip Umre’ye sizi paralel devlet mi götürdü?
7- 4 bakan adı yolsuzluğa bulaşınca istifa ettiler o 4 bakanı paralel devlet mi istifa ettirdi?
8- Senin lehine deklarasyon imzalanmasını paralel devlet mi istedi?
9- Kendine özel medya oluşturmak için bir havuz oluşturdun. 630 milyon dolarlık havuzu paralel devlet mi oluşturdu?
10- Oğlun Türgev diye bir vakıf kurdu. O vakfı paralele devlet mi kurdurdu?
11- İki villaya valiyi satmanı senden paralele devlet mi istedi?


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler