Şırnak ve Hakkari'de çatışma: 3 şehit
Şırnak ve Hakkari Çukurca'daki operasyonlarda 2 uzman çavuş şehit düştü, 1 uzman çavuş yaralandı. Yine Şırnak'taki bir başka operasyonda da mayına basan köy korucusu şehit oldu.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi yakınlarındaki Kato Dağı'nda önceki gün, Bolu dağ komando Tugay Komutanlığı'ndan gelen komandoların da aralarında bulunduğu askerler tarafından operasyon başlatılmıştı. Dün gece çıkan çatışmada 30 yaşındaki uzman çavuş Ali Rıza İşbilir şehit düştü, bir uzman çavuş da yaralandı. Şehidin cenazesi, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in de katıldığı Diyarbakır'daki uğurlama töreninin ardından memleketi Kahramanmaraş'a gönderildi.
Çatışmaların yer yer sürdüğü, havadan ve karadan birliklerin sevk edildiği bölgenin ateş altına alındığı öğrenildi.
Hakkari'nin Çukurca ilçesi Kavşak bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada uzman çavuş Erol Şahin şehit oldu. Gece, Şırnak'ın merkeze bağlı Bestler-Dereler bölgesinde de PKK'ye yönelik operasyon vardı. Operasyon sırasında geçici köy korucusu Arif Güngen, araziye tuzaklanan mayına bastı. Ve olay yerinde şehit oldu. Köy korucusu Mehmet Bektaş da patlamada yaralandı.

En Çok Okunan Haberler
-
AKP Genel Merkezi'nde polis intiharı!
-
Mevduat faizi oranları yeniden yükseldi!
-
Gazetecilerden ilk açıklama!
-
Berkay Gezgin'in de arasında olduğu 102 gence tahliye!
-
Özel'den Bakan'a sert tepki
-
AKP’li başkanın danışmanı çıktı!
-
'İmamoğlu diploma koşullarını sağlıyor'
-
Ankara'da eğitim öğretime 1 gün ara
-
DEM Parti'den görüşme sonrası açıklama
-
Erdoğan'ın atamalarında dikkat çeken isimler