Sergen Yalçın istedi, yönetim fiyat sordu, gözler Mertens'te
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, uzun süredir takip ettiği Dries Mertens için yönetime rapor verdi.

Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir takım ile mücadele etmek isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, uzun süredir takip ettiği Dries Mertens için yönetime rapor verdi.
Siyah-beyazlı takımın 8 önemli oyuncuya ihtiyacı bulunduğuna dikkat çeken Yalçın’ın, Napoli’de geride kalan sezonda sadece 18 kez 11’de şans bulan Belçikalı yıldızın kiralanması ya da satın alınması konusunda kulübü ile temasa geçilmesini istediği ortaya çıktı.
Beşiktaş'ın dış transferinden sorumlusu yöneticisi Erdal Torunoğulları ise Avrupa Şampiyonası’nda Belçika Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan 34 yaşındaki yıldızı takip ettiklerini ve öncelikle oyuncunun gelmesi konusunda titiz bir çalışma içinde girdiklerini ifade etti.

Spor Haberleri
-
UEFA'dan Cansu Tiryaki'ye görev
-
Samsunspor'da iki isim ceza sınırında
-
Arda Güler Bundesliga yolcusu...
-
İstanbul'da yolcusundan fazla para alan taksiciye ceza
-
Kadınların kattığı değer paha biçilmez
-
Radamel Falcao, 39 yaşında futbolu bıraktı
-
Dursun Özbek’ten Kemerburgaz talimatı!
-
“Yüreğiyle Yarışanlar” Nil Mısır’ın hikayesiyle başladı
-
Fernando Muslera: Bu fark kapanmaz!
-
Fenerbahçe'de Filip Kostic gelişmesi!
En Çok Okunan Haberler
-
Dev santrali sattılar!
-
'Onu okumayı bırakalı yıllar oldu'
-
Bahçeli CHP'li Sezgin Tanrıkulu'nu aradı
-
Ece Gürel 'Cadılık eğitimi alıyordu' iddiası
-
TikTok fenomeni Efecan Kültür hayatını kaybetti
-
'Katliam endişesi büyük kaygı yaratmaktadır'
-
Ece Gürel'in ön otopsi raporu belli oldu
-
'Birileri darbe girişimini...'
-
Emekli ikramiyesine zam geliyor!
-
Konuşma kâğıdını yırttı: 'AK Parti'den CHP'ye geçtim!'