Schumacher'in ailesinden açıklama

45 yaşındaki Alman pilot 29 Aralık'ta Fransız Alplerinde geçirdiği kayak kazasında başını bir kayaya çarpmış ve iki kez beyin ameliyatı geçirmişti.

Schumacher'in ailesinden açıklama
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.02.2014 - 15:36

Ocak ayına kadar yapay olarak komada tutulan ve durumu kritik fakat stabil olarak tanımlanan Alman pilotun komadan çıkış süreci, iki hafta önce verilen anestezi ilaçlarının kademeli olarak azaltılmasıyla başlatılmıştı.

Uzun yıllardır Michael Schumacher'in basın sözcüsü ve menajeri olarak görev yapan Sabine Kehm bugün bir açıklama yayınlayarak, Genelde olduğu gibi bu gibi durumlarda bir günden diğerine bir değişiklik gözlenmez. Aile bu süreçte gösterilen anlayışa ve Michael'in özeline gösterilen saygıya minnettar." ifadelerini kullandı.

"En başta da belirttiğimiz gibi Michael'in sağlığıyla ilgili tüm önemli gelişmeleri bildiriyor olacağız. Öte yandan uyandırma sürecinin uzun zaman alacağının da farkındayız."

"Ailesi doktorlara son derece güveniyor ve Michael'in sağlığına kavuşacağına inancını tüm gücüyle sürdürüyor. Önemli olan şey iyileşmenin hızı değil, kontrollü ve sürekli olması."

Yapılan açıklamada dün çıkan 'Schumacher zatürre oldu ve uyandırma süreci durdu' iddiaları da net bir dille yalanlandı. (Turkiyef1.com)