Sarıgül gözyaşlarını tutamadı

CHP, Mustafa Sarıgül'ün partiye katılım dilekçesini Şişli Belediyesi'nden aldı.

Sarıgül gözyaşlarını tutamadı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 31.10.2013 - 12:10
 CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İl Başkan Oğuz Kaan Salıcı öğle saatlerinde Gayrettepe'deki Şişli Belediyesi'ne geldi.
Keskin ve Salıcı'yı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve yardımcıları kapıda karşıladı.
 
Bu sırada dışarıda bekleyen çok sayıda Türkiye Değişim Hareketi gönüllüleri ve belediye çalışanları CHP'lilere alkış tuttu.

Sarıgül ve Keskin görüşmelerinin ardından elele tutuşup gazetecilere poz verdi.Ziyaretin ardından Adnan Keskin belediye binası önünde bir konuşma yaptı. İşte o konuşmadan önemli bölümler:

 

'AKP cumhuriyetin tüm kazanımlarını yaralamak, yok etmek için harekete geçti. Yargı mekanizması AKP'nin şubesine dönüştürüldü.Eskiden karakollarda yapılan işkenceler sokaklara, parklarda yapılır oldu. Demokratik tepkilerini göstermek isteyenler korku çemberi içine alınmak istendi.Cumhuriyet hak etmediği saldırılarla karşı karşıya.

CHP, SARIGÜL'ÜN DİLEKÇESİNİ ALDI - FOTO GALERİ

BÖYLE BİR SÜREÇTE BİRLİK OLMAK KAÇINILMAZ

Böyle bir süreçte birlik olmak kaçınılmazdır.Bir sivil ihtilali başlatma zorunluluğu vardır.Türkiye'nin demokratik depreme ihtiyacı var.Bu ancak sivil başkaldırıyla, demokratik isyanla gerçekleşir. Bu demokratik isyanı, sivil silkinişi gerçekleştirmek sosyal tabakaların görevidir. Emekçilerin birleşmesinin zamanı gelmiştir.Sol ve sağ arasında fark kalmadı diyen ideolojik çarpıtmaya karşın bugün sola çok daha fazla ihtiyaç vardır.Bunun örgütlü bütününün adı CHP'dir.





SARIGÜL'ÜN DIŞTA KALMASI

Gençliğinden beri CHP'nin içinde mücadele eden Mustafa Sarıgül'ün dışta kalması böl-parçala-yönet sloganının amacıdır.Bu oyunu bozmanın zamanıdır. Sosyal demokratlar olarak geçmişteki korkuları yaşamak ve yaşatmak bize yakışmaz.

 

Sarıgül: İstanbul'da kin dönemi bitecek

Bugün buradan şunu ifade etmek istiyorum. Yurttaşlarımızın yüzde 50 sini değil Kemal Kılıçdaroğlu'yla birlikte yurttaşlarımızın yüzde 100'ünü kazanacağız. Bu mübarek cumartesi hayırlı bir gündeyiz. Hayırlı haberleri Türkiye'nin her yerinde demokrasi diyen, Ramazan ayı da, muharrem ayı da bizim diyen yurttaşlarımıza şunu söylemek istiyorum ki İstanbul'da kin dönemi bitecek, demokrasi dönemi inşallah başlayacaktır. Bu duygularla bir kez daha binlerce yurttaşımıza saygılarımı sunuyorum.

Sarıgül, konuşma sırasında gözyaşlarını tutamadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler