Sarai Sierra'nın hayatı film oluyor

İstanbul'da öldürülen, cesedi Sarayburnu'nda bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın hayatı film oluyor.

Sarai Sierra'nın hayatı film oluyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.02.2014 - 15:25

Türkiye'nin günlerce kayıp olarak bildiği ve daha sonra İstanbul'un sahil surları kısmında öldürüldüğü ortaya çıkan Amerikalı turist Sarai Sierra cinayeti sinema filmi oluyor.

Filmde Sierra'yı canlandıran Büyüksaraç'ın bir barın tuvaletindeki sevişme sahnesi çok konuşulacak ve tepki çekecek. Yönetmenliğini Mehmet Bükülmez’in yaptığı filmin başrolünde Maral Büyüksaraç, Ensar Ender, Silvia Santini ve Erkan Can paylaşıyor. Beyoğlu'nda ve İtalya'da çekimleri yapılan filmde Maral Büyüksaraç Sarai Sierra'yı canlandıracak.

Filmde Maral Büyüksaraç'ın bir barın tuvaletindeki sevişme sahneleri ise şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Ayrıca Büyüksaraç'ın sevgilisi Hakan Meriçliler'le arasında sevişme sahnesiyle ilgili bir tartışmanın olmadığı öğrenildi.

'Gecenin Tenhasında' isimli filmde bir İtalyan turistin Beyoğlu’nda cinayete kurban gitmesi ve Beyoğlu’nun arka sokaklarındaki yasa dışı olaylar konu ediliyor. Büyüksaraç’ın iddialı sahnelerinin yer aldığı film, İtalya film festivaline hazırlanıyor.

Türkiye'ye turist olarak gelen ABD'li Sarai Sierra 21 Ocak 2013 tarihinde Laz Ziya lakaplı Ziya Tanaslı tarafından öldürülmüştü. 2 Şubat 2013 tarihinde Sierra'nın cesedi Sarayburnu'nda bulunmuştu. Sierra'nın katil zanlısı Ziya Tanaslı yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

(Gazeteport)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler