Şamil Tayyar'dan Fenerbahçe açıklaması

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede protokol tribününde çıkan olaylar hakkında açıklamalarda bulundu.

Şamil Tayyar'dan Fenerbahçe açıklaması
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 25.03.2014 - 19:36

Şamil Tayyar, Gaziantepspor ile Fenerbahçe arasında oynanan mücadelede protokol tribününde çıkan olay hakkında Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programına açıklamalarda bulundu.

Tayyar, ”Öncelikle çocuk denildiği gibi 10 yaşında değildi. Kocaman bir delikanlı. Protokol tribününde olmaması gereken bir isimdi. Sakallıydı. 19-20 yaşlarındaydı. Vali yardımcısının oğluymuş. Babasının kontenjanından girmiş oraya. Bu delikanlı maç başladıktan itibaren sürekli taşkınlık yapmaya başladı. Ben kendisini ikaz ettim. Ancak her pozisyonda sağı solu tekmeledi. Ben de dayanamadım ve bu şekilde sevineceksen in aşağıya, milleti rahatsız etmeye gerek yok dedim. Babası müdahil oldu meseleye. Bu mezvu sonlanırken, benim çarprazımda oturan 5-6 kişi eşofmanla bana doğru geldi ve olaya müdahil oldu. Onların içerisinde birisi densizlik yaptı. ‘Antep’e böyle ….” şeklinde küfürler etti. Ben buna müsaade etmem dedim. Terbiyesizlik etmeyin dedim. O ahlaksız adam ortaya çıkmıyorsa Fenerbahçe yönetiminin bir sorumluluk duygusuyla Gaziantep halkından özür dilemeleri gerekir. Ben Fenerbahçe yönetiminin bunu yapmasını istiyorum. Çünkü üzerlerinde bu kişilerin Fenerbahçe eşofmanı vardı. Boyunlarında kart asılıydı. Tahminen söylüyorum bunlar Fenerbahçe yöneticileriydi.” açıklamasında bulundu.