Usta sanatçı Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi

Usta sanatçı Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi. 62 yaşındaki sanatçının son durumunun iyi olduğu açıklandı. Öztekin kızı Pelin Öztekin, '0RH(-) kana ihtiyaç' olduğunu duyurdu.

Yayınlanma: 07.03.2021 - 15:17
Usta sanatçı Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi
Abone Ol google-news

Usta oyuncu Rasim Öztekin, kalp krizi geçirdi.

Öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşan ve kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürüldü.

Hastanede tedavi altına alınan ve kalbine pil takılan Öztekin'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

BİROL GÜVEN'DAN AÇIKLAMA

Yapımcı Birol Güven yaptığı açıklamada, "Değerli sanatçımız Rasim Öztekin bugün öğle saatlerinde evinde kalbiyle ilgili bir sıkıntı yaşadı. Hemen Beykoz Devlet Hastanesi Acil bölümüne kaldırıldı. Orada yapılan ilk müdahaleden sonra Siyami Ersek Hastanesi'ne getirildi. Şu an durumu iyi ama bir süre burada kontrol altında tutulacak. İnşallah kısa zamanda eskisinden daha sağlıklı olarak aramızda olacak" ifadelerine yer verdi. 

0RH(-) KANA İHTİYAÇ VAR

Öztekin kızı, "Babam Rasim Öztekin için 0RH(-) kana ihtiyaç vardı. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi'ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim" mesajı paylaştı.

Kan bağışında bulunmak için 72 saat içinde alkol almamış olmak gerekiyor. Pelin Öztekin'in paylaşımında, erkek olması gereken ve ilaç kullanmayan donörün son bir hafta içinde grip geçirmemiş olması gerektiği de aktarıldı.

Öte yandan, kan vermek için Kızılay ya da hastaneye gidenler sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutuluyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler