Pink evlat edinmeyi düşünüyor

Ünlü şarkıcı büyük bir aile istiyor.

Pink evlat edinmeyi düşünüyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 11.12.2013 - 15:12

Ünlü ve yetenekli şarkıcı Pink, 2006 yılında evlendiği profesyonel motocross yarışçısı kocayı Carey Hart ile mutlu evliliğini sürdürmeye devam ediyor.

Bu evlilikten 2011 yılında kızları Willow Sage Hart dünyaya geldi ve o zamandan beri Pink, hem kariyerinde ilerlemenin, hem mutlu evliliğinin hem de anne olmanın keyfini çıkartıyor.

Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda ailesini genişletmek isteyip istemediği sorusuna Pink şu cevabı verdi;

''İstiyorum. Sadece kızımla da yetinip onunla sonsuza kadar dünyayı gezebilirim ama benim bir abim var ve o benim için dünyadaki her şeyden daha önemli. Bu nedenle kızımın da benden ve babasından başka bir aile üyesi daha olmasını istiyorum. Bizden başka, ömür boyu sürecek bir arkadaşlığı olmalı.

Benim bir üvey abim ve üvey ablam var ama onlar benden yaşça büyükler, Carey 12 yıl boyunca tek çocukmuş ve 12 yaşındayken kardeşi dünyaya gelmiş ve birkaç sene önce kardeşi vefat etti. Aile bu dünyadaki en önemli şey ve benim en iyi arkadaşım Grant da 4 erkek ve kız kardeşler. Onların bu kalabalık ailesine bayılıyorum, kaos, kavgalar, özel günler... Bir çocuğum daha kesinlikle olmalı, evlat edinmek istiyorum.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon