Pereira’nın zor günleri

Fenerbahçe’de teknik direktör Pereira’ya karşı tepkiler çığ gibi büyüyor. Şampiyonlar Ligi’ne bu yıl da katılamayan Sarı - Lacivertlilerde tek suçlu olarak Portekizli hoca gösteriliyor.

Yayınlanma: 06.08.2016 - 14:44
Abone Ol google-news

 Pereira’nın sezon sonu gitmesi Fenerbahçe’nin geleceği açısından iyi bir karar olacaktı. Nedense bu gerçekleşmedi. Taraftar grupları ayaklandı, yönetim sus pus, kombinelere ilgi yok. Aziz Yıldırım Grasshoppers maçlarını teknik direktörün son şansı olarak görüyor. Fransız ekibi Monaco öyle ahım şahım bir ekip değildi. Ancak hatalar tavan yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu. Pereira için en zor günler başladı. Bu sadece Pereira için değil başkan Aziz Yıldırım için de geçerli. Her türlü başarısızlığın altında Pereira kadar Yıldırım’ın da imzası olacak.

Yıldırım’a da tepki

Aziz Yıldırım’a da tepkiler yoğun. Başka bir hoca sezon başında bulunamaz mıydı? Elbette bulunurdu. Pereira ile yola devam etmek hataların en büyüğüydü. Pereira’nın gitmesi halinde gelecek yeni teknik direktör Yıldırım döneminde F.Bahçe’nin başına geçen kaçıncı hocası olacak; sayarken doğrusu kafamız karışıyor. Unutulmaması gereken, teknik direktör değişimlerinin kısa vadede F.Bahçe’ye hiçbir zaman katkı sağlamadığı hatta büyük zarar verdiği tarihsel bir gerçek olduğudur. Dün takım çalışması bir kez daha basına kapalı gerçekleşti. Hazırlık döneminde de böyleydi. Haberleri kulübün resmi sitesinden alıyoruz. Demek bazı işlerin yolunda gitmediği ve basından kaçıldığı apaçık belli.

Volkan gün sayıyor

Volkan Demirel, belindeki ağrılar nedeniyle 18 Mayıs’ta fıtık ameliyatı olmuş, tecrübeli file bekçisi, rehabilitasyon sürecinin ardından takımla idmanlara başlamıştı. Ancak Pereira, Monaco maçlarında kaptanı kadroya dahil etmedi. Birçok otoriteye göre Sarı - Lacivertliler’in elenmesinin en büyük nedeni Volkan Demirel’in kalede olmamasıydı. Deneyimli kaleci, Avrupa Ligi’nde 18 Ağustos’ta oynanacak olan play-off turu ilk maçında eldivenleri giyecek


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler