Oksijen tüpü patladı: iki öğrenci yaralandı

Eskişehir’de Yunus Emre Meslek Lisesi’nde değiştirilmek üzere bahçeye çıkarılan oksijen tüpünün başlık kısmında patlama meydana geldi.

Yayınlanma: 14.11.2013 - 14:13
Abone Ol google-news

Tennefüs sırasında meydana gelen olayda hafif yaralanan iki öğrenci hastanaye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Merkez Odunpazarı ilçesi Vişnelik Mahallesi'ndeki Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde okuldaki atölyede teknik işlerde kullanılan bir adet oksijen tüpü, okulun bahçesine çıkarıldı.Başlığı değiştirilmek üzere atölyelerin olduğu bahçeye çıkarılan oksijen tüpü, öğrencilerin zarar vermemesi için etrafı tellerle çevrilerek koruma altına alındı.

Ancak, bahçeye başlık kısmı değiştirilmek üzere çıkarılan ve bir süredir burada bulanan oksijen tüpünden henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.Patlamayla birlikte okulheyecanlı dakikalar yaşandı.Patlamanın etkisiyle öğrenciler sağa sola kaçıştı. Okul yönetimi öğrenciler arasındaki paniği kısa sürede yatıştırdı.Öğrencilerin teneffüste olduğu sırada meydana gelen patlamada iki öğrenci hafif şekilde yaralandı.Patlama sonrası olay yerine 112 ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlatırken, yaralı iki öğrenci, ambulanslarla Yunus Emre Devlet ve Eskişehir Devlet hastanelerine kaldırıldı.2 öğrencinin sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.Polis, patlamanın olduğu bahçesinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler