Nişanlısını öldürüp intihar eden asker, son yolculuğuna uğurlandı

Vatani görevini yaptığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden (KKTC) memleketi Çorum'a izne gelen ve nişanlısını öldürdükten sonra intihar ettiği ileri sürülen gencin cenazesi toprağa verildi.

Nişanlısını öldürüp intihar eden asker, son yolculuğuna uğurlandı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.12.2013 - 14:10

Merkez Güveçli köyü kırsalına ava çıkan bir grup avcı tarafından önceki akşam ölü bulunan ve yapılan incelemede nişanlısı Güleser Uygur'u (17) av tüfeğiyle öldürdükten sonra aynı silahla intihar ettiği belirlenen Berat Gözay (20) ile Uygur'un cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından sabah saatlerinde Çorum'a getirildi.

Yakınları ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınan Türk bayrağına sarılı Gözay'ın cenazesi, Ulucami'ye götürüldü. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gözay'ın cenazesi, Ulumezar'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cenaze törenine Gözay'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra askerler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gözay'ın intihar etmeden önce öldürdüğü iddia edilen Uygur'un cenazesi ise merkeze bağlı Sarışeyh köyünde, öğlen vakti kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon