Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak,

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 03.10.2013 - 16:21

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak, çocuklarımızı rahatlatacağımızı ümit ediyoruz" dedi. Avcı, 1 hafta içinde 'Andımız' ile ilgili bir değişikliğin yapılacağını da açıkladı.Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak, çocuklarımızı rahatlatacağımızı ümit ediyoruz" dedi. Avcı, 1 hafta içinde 'Andımız' ile ilgili bir değişikliğin yapılacağını da açıkladı.

 

 

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak, çocuklarımızı rahatlatacağımızı ümit ediyoruz" dedi. Avcı, 1 hafta içinde 'Andımız' ile ilgili bir değişikliğin yapılacağını da açıkladı.Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak, çocuklarımızı rahatlatacağımızı ümit ediyoruz" dedi. Avcı, 1 hafta içinde 'Andımız' ile ilgili bir değişikliğin yapılacağını da açıkladı.Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ilkokullarda okutulan "Andımız" uygulamasının kaldırılması konusunda, "Gerek içerik gerek uygulama biçimi açısından çok eleştirilen, artık militarist çağrışımları çok yüksek olan bu uygulamayı kaldırarak, çocuklarımızı rahatlatacağımızı ümit ediyoruz" dedi. Avcı, 1 hafta içinde 'Andımız' ile ilgili bir değişikliğin yapılacağını da açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler