Meteoroloji'den uyarı! (03.01.2014)

Meteoroloji'önemli uyarılarda bulundu. Kuvvetli yağış geliyor.

Meteoroloji'den uyarı! (03.01.2014)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 03.01.2014 - 19:06

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye'nin iç ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara'nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Tekirdağ çevreleri yağışlı, diğer yerleri parçalı bulutlu geçecek. Yağışların; Burdur'un güneydoğusu (Bucak, Ağlasun, Çeltikçi), Isparta'nın güneyi(Eğirdir, Aksu, Sütçüler), Antalya il merkezi, Finike, Kumluca, Serik, Kemer ve Manavgat çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli, sabah saatlerinde Muğla'nın kıyı ilçelerinde (Marmaris, Datça, Köyceğiz,Bodrum ve Ula ) kuvvetli olmak üzere genellikle yağmur ve sağanak, Güney Ege kıyıları ve Antalya çevresinde gök gürültülü sağanak, sabah ilk saatlerde İç Anadolu'nun batısı Afyon, Kütahya, Bilecik çevreleri ile Göller Yöresinde karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus bekleniyor.

Rüzgar ise, Güney ve güneydoğu, zamanla batı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

BUZLANMA, DON VE SİS UYARISI

Meteoroloji gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus beklendiğine dikkat çekerken, ulaşımda aksamalar gibi meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların Burdur'un güneydoğusu (Bucak, Ağlasun, Çeltikçi), Isparta'nın güneyi(Eğirdir, Aksu, Sütçüler), Antalya il merkezi, Finike, Kumluca, Serik, Kemer ve Manavgat çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sabah saatlerinde Muğla'nın kıyı ilçelerinde (Marmaris, Datça, Köyceğiz, Bodrum ve Ula) kuvvetli olması beklendiğine dikkat çeken Meteoroloji, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler