Mesut Özil özür diledi (21.02.2014)

Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında kaçırdığı penaltıdan dolayı taraftarından özür diledi.

Mesut Özil özür diledi (21.02.2014)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 21.02.2014 - 14:50

Londra kulübüne transfer olduğu günlerde taraftarın sevgilisi haline gelen Mesut Özil, son dönemde çok formsuz. Kulübün hissedarlarından Alişer Usmanov, Mesut'un kötü performansını yorgunluğa bağlıyor. Ancak Arsenal taraftarı, kulüp tarihinin en pahalı oyuncusundan daha fazlasını bekliyor. Yıldız oyuncu, son olarak Bayern Münih ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında penaltı kaçırarak şimşekleri üzerine çekti.

Facebook hesabından taraftara seslenen Mesut Özil, penaltıyı kaçırdığı için özür diledi. Mesut'a en büyük desteği, Almanya Milli Takımı’ndan da arkadaşı olan Per Mertesacker verdi.

Bayern karşısında alınan yenilginin tüm sorumluluğunun Mesut'un omuzlarına yüklenemeyeceğini savunan Mertesacker, "Daha birçok maçımız var ve herkes çok yorgun. Sadece Mesut eleştirilmemeli. Yenilgiden hepimiz sorumluyuz. Mesut çok fazla çok yaptı. İlerleyen günlerde çok daha iyi olacaktır" dedi. (NTVSpor)