Meryem Uzerli'den takipçilerine ilginç hediye

Tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya'ya dönen sevilen oyuncu Meryem Uzerli Facebook hesabındaki şanşlı takipçilerine ilginç bir hediye verecek.

Meryem Uzerli'den takipçilerine ilginç hediye
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 01.02.2014 - 13:41

Meryem Uzerli sosyal medya hesaplarında bugun yayınladığı mesajda kendisine gösterilen sevgi dolayısıyla çok mutlu olduğunu belirtti. Takipçilerine özel bir hediye vermek isdediğini belirten Uzerli şu mesajı paylaştı:

Sevgili Arkadaslar, Nerdeyse Facebook Sayfam 1.000 000 kisi takip ediyorlar. Sizin sevginiz , desteginiz, varliginiz beni inanilmaz mutlu yapiyor! Cok sagolun! O yüzden Size cok özel bir Sey ile tesekkür etmek istiyorum!  Uzun süre önce / gecmislerde , sadece cok yakin arkadaslarim ve kendim Icin bir RIMEL (Mascara) yaptirdim. HIC bir yerde Satin alamazsiniz! 100tane sizlere de hediye etmek - özel , yakin arkadaslarimla gibi paylasmak istiyorum:)!  Size kalbimden tesekkür etmek Icin , özel bir Sey olsun istedim. 100 Facebook Takipciler gelecek günler icinde bir Messaj alacaklar. Iyi sanslar ve GÖZLERINIZ HEP SEVGIDEN VE MUTLULUKTAN PARLASINLAR :-) Sizin MERYEM

Can Ateş: İzin ver doğuma geleyim

Meryem'den 'Korkuyorum'a yalanlama

Meryem'den çok çarpıcı yeni yıl mesajı

Meryem Uzerli'ye dudak uçuklatan reklam ücreti

Meryem Uzerli: Allah benim yönetmenim


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon