Meclis'te kavga çıktı... CHP'li vekil hastaneye kaldırıldı

TBMM Genel Kurulu'nda dershanelerle ilgili yasa tasarısının görüşmeleri sırasında AKP ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. İki milletvekili yumruklaşırken, bir milletvekili yere düştü. Fenalaşan ve burnu kanayan CHP'li Şevki Kulkuloğlu hastaneye kaldırıldı. CHP'li vekile 12 gün iş göremez raporu verildi.

Meclis'te kavga çıktı... CHP'li vekil hastaneye kaldırıldı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 28.02.2014 - 00:16

AKP ile CHP milletvekilleri arasında tartışmalar ve laf atmalar devam ederken, AKP Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk’ün üzerine yürüdü. Bu sırada iktidar ile anamuhalefet sıralarını birbirinden ayıran alanda çok sayıda milletvekili toplandı.

CHP’li milletvekilleri Ali Rıza Öztürk’ü dışarı çıkarmak isterken, AKP Ankara Milletvekili Fatih Şahin de Öztürk’e, “Çık dışarı” diye bağırdı. Öztürk’ün Şahin’i dışarıya çağırmasıyla milletvekilleri arasında arbede başladı.

MECLİS'TEKİ BÜYÜK KAVGADAN FOTOĞRAFLAR...

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ile AKP İstanbul Milletvekili Metin Külünk yumruklaştı. Külünk, kavgaya karışan CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ile de yumruklaştı. Bazı milletvekilleri arasında da itiş kakış yaşandı.

CHP'Lİ KULKULOĞLU, MECLİS'TEKİ KAVGANIN ARDINDAN 12 GÜN İŞ GÖREMEZ RAPORU ALDI

Meclis Genel Kurulu'nda dün gece yaşanan yumruklu kavganın ardından CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu'na 12 gün iş göremez raporu verildi.
Genel Kurul'da çıkan kavga sonrasında 12 gün iş göremez raporu alan Kulkuloğlu, yaptığı açıklamada, "Kavgayı ayırmaya çalışırken bir anda etrafım sarıldı, hedef haline geldim. Hastaneye gitmek istemedim, ancak ayağımın üstüne basamadım. Tansiyonum 18'e 12'ye yükseldi. Ölebilirdim de. 12 gün iş göremez raporu verdiler. Baldırımda kas yırtılması var, kanama var. Burnumda yırtılma var. Ayağımın üstüne basamıyorum, yürüyemiyorum. Bir ayağımın üstüne basamazsın dediler, bir ay sürer dediler" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler