Kuzu küfür etmemiş! İşte o tweetin anlamı

RedHack'in iddiasına "ha ..s.." ifadelerinin yer aldığı bir tweetle yanıt veren AKP'li Burhan Kuzu, sözlerinin farklı bir anlam taşıdığını öne sürdü.

Kuzu küfür etmemiş! İşte o tweetin anlamı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.04.2014 - 09:31

AKP İstanbul Milletvekili, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, RedHack'in "porno hesapları takip ediyorsun" iddiasına, "ha ..s.." ifadelerinin yer aldığı bir tweetle cevap vermişti. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu cevabın ardından Kuzu'ya tepki tweetlerı atılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Burhan Kuzu'dan saatler sonra yeni bir açıklama geldi. Küfür etmediğini savunan Kuzu, "hadi sende" anlamına gelen "ha ..s.." ifadesini kullandığını öne sürdü. Kendisine ağır bir laf edildiğini söyleyen Kuzu, "Ben de ona cevaben "hadi sende"anlamında 'ha.... s..' dedim. Bunu bile küfür olarak algılayıp hücüm ettiler" sözleriyle kendisini savundu.

'TWITTER KAPATILSIN' BAŞVURUSU YAPMIŞTI

AKP'li Kuzu geçtiğimiz günlerde Türkiye’de muhatap olmadığı ve yargı yolunun devam edemediği için, sakıncalı içeriğin kaldırılması, bu mümkün değilse Twitter’ın tamamen kapatılması talebiyle Anayasa Mahkemesi'ne bireysel başvuru yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler