Küçük ama yakışıklı

Opel’in Adam modeli her zevke göre farklı kombinasyonlar yaratabiliyor.

Yayınlanma: 09.12.2013 - 11:40
Abone Ol google-news

Opel “Bir Otomobil Birçok Kişilik” sloganıyla yarattığı Adam’ı Jam - Glam - Slam olmak üzere üç farklı model seçeneğiyle satışa çıkardı.
Bu farklı otomobilin 1.2 litre 70 beygir güç üreten motorla donatılmış Jam sürümünü test etme olanağı bulduk. Giriş seviyesi bir donanımda bile iç ve dış mekânda yapılabilen çeşitli kişiselleştirmeler sayesinde binlerce kombinasyonla üretilebilen eğlenceli bir araç.

Otomobilin içerisine geçtiğimizde kendine has bir iç mekân tasarımı bizleri karşılıyor. Adam’ın daha şık gözüken metal kaplamalı 3 kollu direksiyonu, parlak ve dilenen renklerle tercih edilebilen iç mekân plastik kaplamaları ve IntelliLink dokunmatik medya/ radyo sistemi size sıradan bir A-B segmenti otomobilden farklı, stil sahibi bir otomobile bindiğinizi hissettiriyor.

Koltukların vücudu kavrayan çizgileri sportif ve şık bir görünüme sahip. Tüm donanım paketlerinde yer alan 7 inç dokunmatik ekranlı IntelliLink sisteminde Bluetooth bağlantısı üzerinden Android ve iOS işletim sistemli cihazlarla bağlanıp örneğin iOS üzerinde sesli komutlar yardımıyla Siri asistanına ulaşabiliyorsunuz. IntelliLink’in hemen yanında yer alan City tuşuna bastığınızda, direksiyon daha da hafifleyerek, dar sokak ve park manevralarınızı oldukça kolaylaştırıyor.

Yıldız aydınlatmalı tavan Adam’ı farklı kılan özelliklerden bir diğeri. Gösterge ve orta konsoldaki tüm düğmeleri kırmızı arka plan aydınlatmasına sahip olan iç mekan geceleri de oldukça şık gözüküyor. Opel Adam gücünü Corsa modelinden tanıdığımız 1.2 litre benzinli motordan alıyor. 0-100 kilometre hızlanmasını 14.9 saniyede tamamlayan

Adam, saatte maksimum 165 kilometrelik hız değerine sahip. Fabrika verilerine göre karma yakıt tüketim değeri ise 5.3 litre olarak belirlenmiş. Adam’da orta sertlikte süspansiyonlara yer verilmiş. Bu süspansiyonlar irili ufaklı çukurları size hissettirmiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler