Köşk'ten Deniz Baykal görüşmesine erteleme

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün önce Kemal Kılıçdaroğlu sonra da TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile görüştü. Çiçek ile görüşmesinin ardından bir açıklama yapan Baykal, "Hepimiz bir anahtar arayışını zorunlu görüyoruz" diye konuştu. Öte yandan Köşk'ten Deniz Baykal ile yapılacak görüşmeye erteleme geldi.

Köşk'ten Deniz Baykal görüşmesine erteleme
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 03.01.2014 - 11:11

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal bugün saat 09.30'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Baykal daha sonra da TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile bir araya geldi.

Baykal, Çiçek ile görüşmesinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Baykal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Yaşanan kriz ekonomiye yansımaya başladı ve giderek tamir edilmesi güç bir noktaya doğru geldi. Anayasal bir kilitlenme var. Bir siyasal kilitlenme var. Çatışmanın yumuşayacağına dair bir şey yok. Çözüm anahtarı siyasettir. Hepimiz bir anahtar arayışını zorunlu görüyoruz

- Anayasamız cumhurbaşkanlığımızı böyle sıkıntı dönemlerde çözüm olarak düşünmüştür. Cumhurbaşkanlığı bunun için vardır, etkinlik sergilemelidir.

KÖŞK'TEN ERTELEME

Baykal'ın yarın saat 13.00'te de Köşk'e çıkarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşeceği belirtilmişti ancak Köşk'ten erteleme geldi. Baykal'ın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yarın saat 13.00'de yapacağı görüşme, önümüzdeki çarşamba 16.30'a ertelendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler