İzmir’in Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş: Yeniden adayım

İzmir’in Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, önümüzdeki dönem için yeniden aday olmak istediğini açıkladı.

Yayınlanma: 05.04.2018 - 22:55
Abone Ol google-news

İzmir’in Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, önümüzdeki dönem için yeniden aday olmak istediğini açıkladı.

Tarihi Havagazı Fabrikası’nda hizmetteki 4 yılını anlatan Pekdaş, görev süresinde 30 milyon liranın üzerinde kamulaştırma yaptıklarını kaydetti.

Belediyeyi kendi araçlarıyla hizmet veren, kendi merkezlerinde hemşehrilerine ulaşan konuma getirdiklerini aktaran Pekdaş, Konak’ı yeniden tanıttıklarını söyledi. Siyasi rakiplerine yönelik mesajlar da veren Pekdaş, “4 yıl önce yola çıktığımızda ‘Yürüyelim Konak’ diye başlamıştık. Yürümek kararlılığındayız. O nedenle polemiğe ayıracak vaktimiz yok” dedi.

Türkiye’deki siyasi konjonktüre ilişkin düşüncelerini de aktaran Pekdaş, “Söz söylemekten ve sorumluluk almaktan kaçınmadım. Hiçbir zaman hemşehrilerimizi dışlamadım, tutarlılıkla kalıcı bir belediye başkanı olarak yapmam gerekenlerin neler olduğunu ifade ettim. Bütün hemşehrilerimizi kucakladım. Herkesin kendi kimliğini savunma hakkı olduğunu da bilerek. ‘Türkiye’nin kutuplaşmaya değil, farklılıklarına rağmen kucaklaşmaya ihtiyacı var’ diyerek ayrıştırıcı, polemik yaratan dil yerine herkesi kapsayan bir dil oluşturmaktı amacımız” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler