İzmir'in kızları fasıl eşliğinde pilates yapıyor

İzmir'deki bir spor salonu, üyelerinin daha fazla eğlenmesi ve enerji harcaması için fasıl eşliğinde pilates dersi başlattı.

İzmir'in kızları fasıl eşliğinde pilates yapıyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 01.03.2011 - 09:50

Spor Salonunun ortaklarından Yıldırım Yedikardeş, sporseverlerin, özellikle de kadınların ritm müzik eşliğinde spor yapmaktan keyif aldığını, bunun için de canlı fasıl eşliğinde pilates derslerine başladıklarını söyledi. Bu dersi haftada bir gün vereceklerini dile getiren Yedikardeş, ''Müzik ruhun gıdası, spora da teşvik ediyor. Üyelerimiz hem spor yapıyor hem canlı müzik eşliğinde eğleniyor, günün yorgunluğunu atıyor'' dedi.

Pilates eğitmeni Hülya Gülerler, üyelerin talebi üzerine böyle bir çalışmayı başlattıklarını belirterek, çalışmanın çok verimli olduğunu, müzik CD'siyle yapılan pilatesten çok daha fazla enerji harcandığını gözlediklerini söyledi.

Salonun üyelerinden Sibel Merter, fasıl eşliğinde yaptıkları pilatesle daha fazla zorlandıklarını, daha çok efor sarf ettiklerini ifade ederek, ''Çok eğlenceliydi, dersin nasıl geçtiğini anlamadık'' dedi. Üye Sevil Sarıer de canlı müzikle spor yapmanın keyif verdiğini dile getirerek, ''İnanılmaz keyif aldık, çok canlı ve enerjikti'' diye konuştu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon