İstifa etti, Erdoğan'a çok sert çıkıştı!

AKP MYK'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk ettiği AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, partiden istifa etti. Kalkan, yaptığı açıklamada Erdoğan için çok sert ifadeler kullandı.

İstifa etti, Erdoğan'a çok sert çıkıştı!
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 27.12.2013 - 08:53

AKP'de deprem sürüyor... Kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen AKP İzmir Milletvekili Erdal Kalkan dün gece geç saatlerde Twitter üzerinden istifasını açıkladı.

İstifanın ardından oldukça sert açıklamalarda bulunan Kalkan, şunları kaydetti:

- Ben bu partiye askeri müdahale döneminde girdim. Sn.Erdoğan'dan önce tavır koydum. Siyasi partiler demokratik rejimin vazgeçilmez unsurlarıdır. Siyasi partiler kimsenin babasının çiftliği değildir. Hele Sn Tayyip Erdoğan'ın değil, onlar milyonlarca insanın yarattığı sosyal varlıklardır. Hükümet ve iktidar ve  parti disiplini yolsuzlukları, hırsızlıkları, soygunu engellemek için vardır. Bu iş burada bitmez. Yüce Halkımız her şeyi görüyor. Hakem Halkımız olsun. Kurtuluş savaşı yapan bu Halk bunu da çözer. Kalkınma Partisinden istifa ediyorum.Biliniz ki Dünya dönüyor Halkımızda aptal değil, yolunuz kapalıdır.

ERTUĞRUL GÜNAY DA İSTİFA ETTİ!

ÖZDALGA ÇOK SERT SÖZLERLE İSTİFASINI AÇIKLADI

Kalkan'ın istifasını duyururken partisinin adındanki 'Adalet'i atıp sadece 'Kalkınma Partisi' yazması da dikkatlerden kaçmadı.

SATAŞMA GELDİ, SERT SÖZLER KULLANDI

Kalkan'ın istifasını açıklamasının ardından bazı AKP'liler milletvekilini tweet yağmuruna tuttu. Bu tweetlerin ardından tutumunu daha da sertleştiren Kalkan, "Bazı tetikçilerin dikkatine; Allah'tan başka kimseden korkma. Ağa babanızdan aslan. Tenkit ederken sınırları aşmayın. Gereğini yaparım" ifadelerini kullandı.

Kalkan, "Saldırı delikanlılık raconunu çiğnerse onada varım delikanlıca. Ağa babanız eskiden bunları bilirdi. Hatırla" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon