İşte AKP'nin adayları (26.11.2013)

AKP grubunda konuşan Başbakan Erdoğan'ın Ankara'nın da aralarında bulunduğu büyükşehirlerin belediye başkan adaylarını açıkladı.

İşte AKP'nin adayları (26.11.2013)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 26.11.2013 - 11:51

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. 10 il için adaylarını açıklayan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

- Diyarbakır buluşması sonrası hem süreci hem de zihinlerin bulandırmak için yeniden gayretin içine girdiler. Bizim doğuda söylediklerinizi batıda söyleyemeyeceğimizi iddia ettiler. Trabzon aynı şekilde bizi kucaklayarak samimiyetimiz karşısında muhabbetini açık şekilde ifade etmiştir. Çözüm önerilerimizi milletimizle paylaştık. Her seçim net onay anlamına gelmektedir. Bize inandığını güvendiğini yapacaklarına yetki verdiği sandıkta ifade etmiştir. Bölen ayrıştıran deme hakkı yoktur, haddi de yoktur. Bu iftiralar aynı zamanda hezeyandır, acziyetin zavallılığın ifadesidir.

İlgili haber için tıklayınız


AKP Kırşehir adayını cezaevi ile tanıttı


- CHP ve MHP'nin on yıllarca ektiklerini nifak tohumladını temizleme gayreti içindeyiz.

- Belli kelimeleri, düşünceleri yok sayarak inkar ederek türkiye iyi bir şey yapmış olabilir mi? Bizden öncekiler gibi inkar edebilirdik, ama yapamayız. Çünkü bu ülke bizim. Çünkü bu sorun saklanamaz.

Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında, 5 il ile 5 büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı. 1994 yılından bu yana 4 dönemdir Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan Melih Gökçek bir rekorla 5'inci kez aday gösterildi.

İşte AKP'nin beş il ve beş büyükşehir belediye başkan adayı:

Gümüşhane: Ercan Çimen

Bartın: Seyfettin Kalay

Kırşehir: Yaşar Bahçeci

Amasya: Cafer Özdemir

Afyonkarahisar: Burhanettin Çoban

Kahramanmaraş: Fatih Mehmet Erkoç

Eskişehir: Harun Karacan

Kayseri: Mehmet Özhaseki

Konya: Tahir Akyürek

Ankara: Melih Gökçek

 

Melih Gökçek'e tezahürat

Ankara'nın çeşitli yerlerinden gruba gelen partililer, Melih Gökçek'in salona girmesiyle ayağa kalkarak slogan ve tezahürat attı.

 

Erdoğan'a kaşkol takan tribün lideri 1 yıl yasaklı çıktı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon