İBB Başkanı Uysal tüm AKP’li yetkilileri topladı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal’ın tüm AKP’li İstanbul Meclis üyelerini ve ilçe belediye başkanlarını Sapanca’da bir otelde topladığı öğrenildi.

İBB Başkanı Uysal tüm AKP’li yetkilileri topladı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 01.12.2017 - 23:08

İBB Başkanı Mevlüt Uysal’ın talebiyle AKP’li 25 ilçe belediye başkanı ile tüm meclis üyelerinin Sapanca’da bir termal otelde toplandı. AKP’liler dün otele giriş yaptı. Otelde bugün toplantılar yapılacak. Toplantıların konusunun ise İstanbul’a ilişkin sorunlar ve AKP’nin İstanbul’a ilişkin nasıl bir strateji belirleyeceği olduğu öğrenildi. Tüm meclis üyeleri toplantıda 10 dakikalık süre içerisinde öneri ve taleplerini ileteceği bir konuşma yapacak. Etkinliğe İstanbul İl Başkanı Selim Temurci da katılacak. Katılımın zorunlu olduğunu belirten CHP’li Meclis üyesi Hüseyin Sağ “İstanbul’a yapılan ihanetler konuşulacak” dedi.

Uysal’a suç duyurusu

Taksim Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği üyeleri, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve diğer yetkililer hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernek “Taksim Gezi Parkı, ‘Beyoğlu Kentsel Sit Alanı içerisinde bulunmakta’ ve Koruma Kurulu kararlarıyla ‘korunması gerekli kültür varlığı’ olarak tescil edilmiş bir parktır” ifadelerini kullandığı suç duyurusunda gerekçe olarak Gezi Parkı’nın Elmadağ tarafındaki kuzey bölümünün bir kısmını yüksek demir çitlerle kapatmasını ve çitin arkasında kalan bölüme de prefabrike yapılar yerleştirerek işgal etmesini gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler