Hava sıcaklığında sert düşüş

Soğuk hava Trakya’dan Türkiye’nin batı bölgelerine de girdi. Önceki gün 17.8 derece sıcaklığın ölçüldüğü İstanbul bir günde 12 derece birden soğuyarak 5.2 dereceyi gördü.

Hava sıcaklığında sert düşüş
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 27.01.2014 - 09:55

Soğuk  hava Trakya’dan Türkiye’nin batı bölgelerine de girdi. Önceki gün 17.8 derece sıcaklığın ölçüldüğü İstanbul bir günde 12 derece birden soğuyarak 5.2 dereceyi gördü.

Meteorolojik tahminlere göre, bugün İstanbul’un Avrupa yakasındaki ilçelerindeki yağış kar şeklinde gerçekleşecek. İstanbul’da önceki gece saatlerinde görülmeye başlayan sis, dün sabah saatlerinde etkisini artırdı. Sisle beraber hava sıcaklığında da düşüş yaşandı. İstanbul Boğazı, çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.

EGE’DE FIRTINA DİNİYOR


Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı havanın, Balkanlar’dan gelen soğuk havayla birleşerek tüm yurtta soğuk ve kar yağışlı havaya dönüşeceği ve Salı gününden itibaren kar yağışının tüm bölgelerde etkili olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar tüm yurtta 10 derece birden düşecek. Hafta başından itibaren özellikle iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur, Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Doğuda kar yağışı artarak devam edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege’de kuzeydoğudan (poyraz) 6 ila 8 (40 ila 75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgârın bugün etkisini kaybedeceğini de açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler