'Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler'

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Anatolium Gösteri Merkezi'ndeki Çankaya Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısına konuştu.

'Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler'
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 22.02.2014 - 15:17

Kılıçdaroğlu, Ankara'nın Türkiye'nin incisi haline getirileceğini söyleyerek, "Ankara'yı Türkiye'nin incisi haline getireceğiz. Bıktığımız düzenden sevineceğimiz düzene geçeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bilirsiniz haramilerin özellikleri vardır. Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler. İki yürütürken sıklıkla yalan söylerler. Biz yalan söylediğimiz zaman utanır sokağa çıkamayız. Ama bunlar her zaman söylerler. Ankara, bütün Türkiye'nin imrendiği başkent olacak" dedi.

"YAVAŞ KARDAŞIM YAVAŞ GELİYOR MANSUR YAVAŞ"

Kılıçdaroğlu, "İnşallah başkan 30 Mart'ta oturacak o koltuğa. Suyun fiyatı kaç lira tüm Ankaralılar öğrenecek. İlk halk ekmek fabrikalarını kuran yine CHP'li başkandır. Mansur başkan su fiyatlarını, otobüs fiyatlarını düşürecek. O oy versin vermesin herkesi kucaklayacak. Türküsü de güzel, yavaş kardaşım yavaş geliyor Mansur yavaş" diye konuştu.

ANKARA KAN KAYBEDİYOR"

Ankara'nın Paris, Londra, Tokyo ile yarışabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, "Biliyorum onun gözüne uyku görmüyor, akşamları kabus gördüğünü de biliyorum. Ne kadar borçlandırdığını da biliyoruz. Ama Mansur başkan hesap vermekten korkmuyor. O Ankara için çalışacak. Ankara, neden Paris, Londra, Tokyo ile yarışmasın. Ankara'nın temiz, yürekli ve dürüst bir belediye başkanı olmadığı için böyle. Ankara kan kaybediyor" ifadelerine yer verdi.

"MANSUR BAŞKAN İSE KAVGAYI SEVMİYOR"

Kılıçdaroğlu, "Sen 1 metrelik yeni metro yaptın mı? Kavgadan hoşlanıyor. Mansur Başkan ise kavgayı sevmiyor" dedi.


"HARAMİLER, BİR ÇALARLAR. KİMSEYE HABER VERMEZLER"

Ankara'nın Türkiye'nin incisi haline getirileceğini söyleyen Kılıdaroğlu, "Ne kadar ilk varsa onları başlatanlar hep CHP'li başkanlar yaptı. Metro hayallerinde yoktu, kazmayı biz vurduk. Tercihli yolu onlar düşünemezlerdi bile. Bunu ilk uygulayan CHP'li belediye oldu. Ankara'yı Türkiye'nin incisi haline getireceğiz. Bıktığımız düzenden sevineceğimiz düzene geçeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bilirsiniz haramilerin özellikleri vardır. Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler. İki yürütürken sıklıkla yalan söylerler. Biz yalan söylediğimiz zaman utanır sokağa çıkamayız. Ama bunlar her zaman söylerler. Ankara, bütün Türkiye'nin imrendiği başkent olacak" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon