Haluk Koç: Hortumcular vadisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, konuşmasına Cemil Çiçek'in sözlerine yanıt vererek başladı. Koç, Çiçek'in yolsuzluk rakamlarını tam olarak açıklamasını istedi.

Haluk Koç: Hortumcular vadisi
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 08.01.2014 - 14:49

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, yolsuzluklar üzerine açıklama yaptı.

Koç'un açıklamasından öne çıkan satır başları şöyle:

-Sayın Binali Yıldırım başınız dik nasıl gezebiliyorsunuz. Enişte, oğul diyorduk şimdi de kayınbirader geçiyor. Sayın Yıldırım tüm hırsızların kullanabileceği bir savunma yapıyor, "Zamanlaması manidar" diyorsunuz. Neresi manidar önce kayınbiraderinizi yakalayın ondan sonra konuşun.

-Başbakan neredeyse siyasi panikatak geçiriyor. AKP hukukun üstünlüğünü infaz etmek için yola çıktı. Diktatörlere özel bir AKP hukuku yaratmak istiyor. Tabi ki başaramayacak

 

-Polis hırsızları izliyor, savcı polisleri, polisler polisleri, savcı savcıyı, bakanlar başbakan HSYK'yi izliyor. Yolsuzluk operasyonunu yapan polisler akşamına görevinden alınıyor. Tam bir hortumcular vadisi!

-Darbelerle hesaplaştık diyen Başbakan'a sesleniyorum. Hangi darbe döneminde bunlar yaşandı? Hangi darbe döneminde bu kadar polisin yeri değişti. Haziran'da 'kahraman' dediğin polisleri ucu kendine dokununca nasıl hain polis ilan ettin. böyle kamu yönetimi olmaz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon