Halıcı, Zeka Oyunları Partisi'ne gidiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı, Almanya'nın başkenti Berlin'de düzenlenen Uluslararası Zeka Oyunları Partisi'ne katılıyor.

Halıcı, Zeka Oyunları Partisi'ne gidiyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 05.08.2011 - 08:59

1978'den beri düzenlenen Uluslararası Zeka Oyunları Partisi, yalnızca davetlilerin katıldığı kapalı bir yıllık toplantı niteliği taşıyor. Toplantıya her yıl dünyanın dört bir yanından matematik, mantık ve zeka oyunları alanında uzmanlar, üreticiler ve akademisyenler davet ediliyor. Bu yıl 31'ncisi düzenlenen Zeka oyunları partisine 350 civarında katılımcının gelmesi bekleniyor. Davetliler etkinlik boyunca süren panellerde ve konferanslarda bir araya geliyor, üretimlerini paylaşıyor ve ortak ilgi alanlarıyla ilgili konular üzerinde tartışma şansı buluyor.

Türkiye'den katılan tek isim

Aynı zamanda Türkiye Zeka Vakfı Başkanı da olan Emrehan Halıcı, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da hazırladığı bir zeka oyununu diğer katılımcıların ilgisine sunacak. Halıcı'nın 31. Uluslararası Zeka Oyunları Partisi için özel olarak hazırladığı bu zeka oyununun adı "Üçgen, Kare, Beşgen". Halıcı, bu organizasyona Türkiye'den katılan tek isim olma özelliğini taşıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler