Hacıosmanoğlu: “Beni hiç kimse uyarmadı”

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili TV8′de yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu: “Beni hiç kimse uyarmadı”
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 07.10.2013 - 12:16

Dikdörtgen Kapak

İbrahim Hacıosmanoğlu : Biri gelip uyarsaydı biz beklerdik çıkmazdık. Girdiğimiz yerden çıktık. Otoparka giderken 4 kat aşağı Fenerbahçeli taraftarlar ile indik. Basınla röportaj yaparken “Hakemi kaça satın aldınız?” diye çıkıştılar. Sonra da olaylar oldu. Biz de geri girdik.

Otoparkın içinde de bir hengame oldu. Emniyete mensup biri benim yiğenime yumruk attı.

Benim Fenerbahçe taraftarı ile sorunum yok. Kalamış’ta gidip çay kahve içiyorum Fenerbahçeli taraftarlar ile oturup fotoğraf çektiriyordum.

Bunların olacağını bilsem 2 saat beklerdim, çıkmazdım. Ben olaylar olsun istemiyorum.

Ben emniyet görevlisine bırakın çıkalım dedim. O da bana “Çıkabilseydin niye çıkamadın?” dedi. Koskoca emniyet mensubu! Ben de polislerini çek çıkarım dedim. Bu olay örgütlenmiş. Organize.

Dediğim gibi bana birisi bunları söylese ben 1 saat de otururdum sabaha kadar da otururdum. Bana kimse bir şey demedi. Deseydi inanın çıkmazdım.

Üç beş tane çapulcunun yaptığını Fenerbahçe Camia’sına bağlamayız. Bizim Fenerbahçe taraftarıyla hiçbir problemimiz yok.

Türkiye’de 2010-2011 sezonunda “şike yapılmamıştır” diyenin namusundan şüphe ederim.

Allah’a dua ediyorum Türk futbolu ve Fenerbahçe şu Aziz Yıldırım’dan kurtulsun diye.

Ünal Karaman’ı ben görevden aldım.