Günay'dan Başbakan'a cevap

AKP'den istifa eden eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, "Bugün sayın Erdoğan'ı dinledim; Ülkeye hizmet etmiş bir siyasetçinin çevre kirlenmesi ve güç zehirlenmesiyle düşürüldüğü çaresizliğe üzüldüm." dedi.

Günay'dan Başbakan'a cevap
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.02.2014 - 11:22

Günay twitter üzerinden Okmeydanı Projesi Tapu Dağıtım Töreni'nde AKP'den istifa eden vekilleri suçlayan Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.

İşte Günay'ın o tweetleri:

Bugün sayın Erdoğan'ı dinledim; Ülkeye hizmet etmiş bir siyasetçinin çevre kirlenmesi ve güç zehirlenmesiyle düşürüldüğü çaresizliğe üzüldüm.

Siyasette çok demagoji gördüm; ama kutulara/dolaplara saklanmış rüşvete kılıf bulmak için adli soruşturmaya 'darbe' diyeni ilk kez gördüm.

İstifa edenleri suçlamak çirkin! Biz yolsuzluk yapmadık; "yolsuzluğu korumayın!" dediğimiz için Disipline verildik ve istifaya zorlandık.

Sayın Erdoğan'ı incitmek istemem. Ama, Allah'tan ve vicdanımızdan başka kimseden talimat almadığımızı iyi bilir; sözlerini aynen iade ederim.

Bir de hatırlatma: Sayın Erdoğan'ın dediği gibi, "Komplolar,kumpaslar Hükümet yıkamaz" doğru, ama hep söylediğim gibi yolsuzluk herşeyi yıkar!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon