Güler, oğluyla konuştuğunu yalanlarken doğruladı

Muammer Güler açıklamasında, "17 Aralık sabahı oğlumu aramadım, o da beni aramadı. Hukuka aykırı dinleme yapılmıştır. Resmi dinleme kaydı yok" dedi.

Güler, oğluyla konuştuğunu yalanlarken doğruladı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 18.02.2014 - 11:58


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz hafta grup toplantısında konuyu gündeme getirmiş ve Muammer Güler'in 17 Aralık rüşvet operasyonu sabahı oğlu Barış Güler'i arayarak evde ne kadar para olduğunu sorduğunu, oğlunun da ,"Kalan üç-beş kuruş var. 1 Trilyon" diye yanıt verdiğini iddia etmişti.

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler 17 Aralık sabahı oğlu Barış Güleri aradığına dair iddialar üzerine açıklama yaptı.  Güler açıklamasında, "17 Aralık sabahı oğlumu aramadım, o da beni aramadı. Hukuka aykırı dinleme yapılmıştır. Resmi dinleme kaydı yok" dedi.

VİLLA PARASI DEMİŞTİ

Muammer Güler, 17 Aralık'tan bir kaç gün sonra ise Barış Güler'in evinden çıkan paranın, oğlunun sattığı villasının parası olduğunu iddia etmişti.

Güler, şunları söylemişti:
''O paralar oğlumun Bahçeşehir'deki villasının satışından elde edilen paradır. Bütün belgeleri de mahkemede ibraz edilmiştir. Satış sırasında ipotek sorunu doğmuş. Dolayısıyla paranın bankaya konulması halinde kaynağının gösterilmesi mümkün değil. O nedenle 1 milyon 200 bin dolarlık ipoteğin çözülmesi için beklemişler.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler