Güler: Hakkımı helal etmiyorum! (26.12.2013)

Adı yolsuzluk skandalına karışan ve dün istifa eden Muammer Güler, bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreninde konuştu. Güler, "Keşke bu hançeri başkaları vursaydı. Onlara hakkımı helal etmiyorum" dedi.

Güler: Hakkımı helal etmiyorum! (26.12.2013)
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 26.12.2013 - 13:36

İçişleri Bakanlığı'ndan istifa eden Muammer Güler, görevini Efkan Ala'ya devretti. Devir teslim töreninde konuşan Güler, "Beklediğimiz tek şey kanuna uygun hukuka uygun, kanuni delillerle, hazırlanmış tuzaklanmamış dosyaların önümüze konması" dedi.



Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu kastederek, "Keşke bu operasyon, bu yanlış hareket başka yerden gelmiş olsaydı" diyen Güler, "Keşke bu hançeri başkaları vursaydı. Onlara hakkımı helal etmiyorum. Türkiye’de normalleşmeye dönülecekse, bir kahır çekilecekse bu kahrı çekmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

Güler'in ardından kopnuşan Efkan Ala ise, "Sayın Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza ve milletimize karşı mahcup olmamayı diliyorum yüce Allah’ımızdan. Ümit ediyorum ki arzu ettiğimizden daha kısa sürüde Türkiye gelişmesini devam ettirecektir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon