Greif işçileri işten çıkartıldı

Greif Esnek Ambalaj Ürünleri ve Hizmetleri, bir açıklama yaparak Hadımköy fabrikasında direnişte olan işçileri işten çıkardığını açıkladı.

Greif işçileri işten çıkartıldı
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 20.03.2014 - 13:16

Greif yönetimi, 39 gündür işgal eylemini sürdüren Greif işçilerini işten çıkarttı; üretime Dudullu, Samandıra ve Sultanbeyli tesislerinde devam edeceğini duyurdu.

Greif'tan yapılan açıklama şöyle: “Greif Esnek Ambalaj Ürünleri ve Hizmetleri (Greif FPS), Hadımköy tesislerini 10 Şubat 2014 gününden bu yana yasadışı olarak işgal eden çalışanların iş akitlerini haklı sebeple ve hemen geçerli olmak üzere feshetmiştir. Sözkonusu kişilerin eylemleri dolayısıyla Greif’in Hadımköy tesislerinde üretim durmuş ve şirketin bu tesis ile bağlantılı işleri olumsuz yönde etkilemiştir. Şirketimiz yasadışı işgali en kısa sürede güvenli ve barışçıl yollardan çözmek için her türlü çabayı sarf etmiş ve ilgili tarafları olası sonuçlar hakkında bilgilendirmiştir. Greif Dudullu, Samandıra ve Sultanbeyli tesislerinde yaptığı üretim ve geniş tedarik zinciri ile müşterilerine kaliteli ürünler sağlamaya devam edecektir.”

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon