Gece yarısı Erdoğan fıkrası

Başbakan Erdoğan, Milli Takımlar Teknik direktörü olmuş...''

Gece yarısı Erdoğan fıkrası
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 28.02.2014 - 10:40

MHP Isparta milletvekili Nevzat Korkmaz, TBMM'de dershanelerle ilgili yasa tasarısı ele alınırken Başbakan Erdoğan hakkında bir fıkra anlattı. Gece 01.00'de kürsüye çıkan Korkmaz'ın anlattığı fıkra AKP'lilerin tepkisini çekti ve tartışma yaşandı.

Korkmaz '' Bu ülkede işsizlik sıfırlanmış, artık insanlar iş beğenmemeye başlamış. Millî gelir 50 bin dolar olmuş artık insanlar paralarını nereye koyacağını bilemediği için ayakkabı kutularında istif etmeye başlamış'' dedi ve şu fıkrayı anlattı:

''Başbakan Erdoğan 'Artık yapacağım bir şey yok, sıkıldım, fakat, futbolda kötü sonuçlar alınıyor. Ben futbol millî takımının başına geçmek istiyorum, ben hesap adamıyım, nasıl siyasette başarılı olduysam sporda da başarılı olurum' demiş. Eşofmanlarını giymiş, futbol millî takımının başına geçmiş. Brezilya’yla oynuyoruz. 70’inci dakika, Erdoğan yan hakeme koşmuş, bir şeyler anlatmaya çalışmış. Yan hakem bunu elindeki bayrak sopasıyla itmiş. Orta hakem düdüğü çalmış ve oyunu durdurmuş, yan hakeminin yanına gitmiş. 'Ne oluyor?' diye sormuş. Yan hakem de demiş ki: “Ben hesap adamıyım' diyor. 10 numarayı çıkarıp yerine oyuna 5 tane 2 numara koyacakmış.”

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal '' Çok komik ya! Ya ne kadar komik'' diye tepki gösterirken, Korkmaz ''Hakaret yok'' cevabını verdi. Tartışma başlayınca da birleşime ara verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler