Gazetecilerden hükümet politikalarına protesto
Yunanistan'da, resmi Atina Haber Ajansı çalışanlarının yeniden iş bırakma kararı aldıkları bildirildi.

Atina Gazeteciler Sendikası'nın (ESİEA) aldığı eylem kararı çerçevesinde, 31 Mart-6 Nisan arasında 7 gün boyunca, 09.00-12.00, 14.00-17.00 ve 21.00-24.00 saatleri arasında iş bırakılacağı kaydedildi.
Çalışma koşulları ile hükümetin sektörlerinde izlediği politikayı protesto eden gazeteciler, maaşlarında kesintiler yapılmasına da karşı çıkıyor.
Eylem sırasında, Atina Haber Ajansı'nın internet sayfasının yenilenmeyeceği ve haber geçilmeyeceği açıklandı.
Atina Haber Ajansı çalışanları, 24-28 Mart arasında da 4 gün süresince, aynı gerekçelerle iş bırakmışlardı. Yunanistan'da basın-yayın kuruluşlarında geçtiğimiz haftalarda da birçok kez greve gidilmişti.

En Çok Okunan Haberler
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
MSB'den açıklama geldi!
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Flash TV ve Pozitifbank'a el konuldu
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü
-
'Amerika'nın müşterisi yapıldı'
-
Kanserle mücadele eden Tanyeli'den kötü haber!
-
'CHP'ye ve bana açılan davaların savcılığına soyundu'