Fernando Alonso: “Sokak pistleri için özel lastik kullanılmalı”
Formula 1’de Fernando Alonso, Monako gibi takvimdeki diğer sokak pistlerinde mevcut lastik setlerinden farklı bir lastik kullanılması gerektiğini söyledi.

Formula 1’e Alpine ile dönen Fernando Alonso, sokak pistleriyle ilgili Formula 1 yönetimine önerilerde bulundu.
Tecrübeli pilot, geçtiğimiz haftaki Monako’daki yarışta olduğu gibi takvimdeki sokak pistlerinde değişiklik yapılması gerektiğini belirtti.
Lewis Hamilton, Monako Grand Prix'si öncesinde pistin yapısından dolayı geçişe imkan sağlamaması ve lastik aşınmaısının az olmasından dolayı seyirciler için yarışın eğlenceli olmadığını söylemişti.
“ÖZEL BİR LASTİK OLABİLİR”
Alonso yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Muhtemelen Formula 1’in sokak pistleri için daha derinlemesine çalışma yapması gerekiyor. Belki başka pistlerde kullanılmayan çok özel bir lastik olabilir.
Sadece bu pistler için. Sokak pistlerinde herkes yumuşak lastik kullanmak zorunda kalıyor. Belki de bu özel yarışlar için özel kurallara ihtiyaç vardır.”

Spor Haberleri
-
Türk Telekom Eurocup'a veda etti!
-
MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'dan yabancı hakem açıklaması
-
Jose Mourinho'dan PFDK açıklaması!
-
Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde!
-
Pendikspor'da Uğur Uçar dönemi!
-
Victor Osimhen: 'Galatasaray, başka seviye!'
-
Jose Mourinho'dan ilk maç itirafı!
-
Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde!
-
Alperen Berber, finale yükseldi
-
Karşıyaka'da kulüp müdürü Selim Çınar ayrıldı
En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu ve Candaş Tolga Işık arasında diploma diyaloğu
-
Küçükkaya'dan 'ROK' krizine yeni yorum!
-
'Canından bezdirdiler, istifa etmek zorunda kaldı'
-
'Son kabadayı' olarak biliyordu: Koğuşunda ölü bulundu
-
Başsavcılığın acelesi var!
-
Erdoğan'dan flaş 'DEM Parti' açıklaması
-
Son seçim anketinde büyük fark
-
İmamoğlu'na üçüncü 'salon' engeli!
-
Acun Ilıcalı'dan 'İmamoğlu' açıklaması
-
'Seçim yaklaştığında anketler bu şekilde olursa...'