Fenerbahçe’den 3 Temmuz çıkarması

Çağlayan Adliyesi’nde 19.07’de basın toplantısı yapacaklar.

Yayınlanma: 21.04.2016 - 20:17
Abone Ol google-news

Fenerbahçe bugün 19.07’de Çağlayan Adliyesi’nde ‘3 Temmuz kumpas operasyonu’ ile ilgili basın toplantısı yapacak. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, “Geçmişte de söyledim. Şimdi de söylüyorum. 3 Temmuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük kumpas operasyonudur. Bunun medya ayağı da önemli. Bizi itibarsızlaştırma çabasıydı. Eşimizle, çocuğumuzla bunları yaşadık. Umarım kimse yaşamaz. Herkes mahkemede suçsuzsa, bunu kanıtlar” dedi.

‘Kayıplar karşılanamaz’

‘Şikede kumpas’ operasyonunun başlamasını sağlayan suç duyurusunu Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın yaptığını belirten Mosturoğlu, “Bu soruşturma sonucunda bir dava açılması gerekirse, bu davayı sadece biz değil, Fenerbahçe Kulübü de takip edecektir, tüm Fenerbahçeliler takip edecektir. Orada binlerle ifade edilen müşteki olacak. Tazminat talebi günün sonunda tabii ki olacaktır. Kulübün, kişilerin maddi kayıpları tabii ki var ama manevi kayıplar da var. Ama sağolsunlar dostlarımız, arkadaşlarımız bu manevi kayıpları geçirdiler ama Fenerbahçe’nin manevi kayıpları karşılanamaz” diye konuştu.

‘Yargı, polis, medya ayağı’

Soruşturmanın gizli yürütüldüğünü dile getiren Mosturoğlu, “Bu soruşturmanın yargı, polis ve medya ayağı var. Tekrar söylüyorum. Bu dava ne başkanın ne İlhan Bey ne Tamer Yelkovan’ın şahsi davasıdır. Bu davayı bizler düşerken taraftarımız sahiplendi. Çağlayan’da, Silivri’de gaz yedi, 12 Mayıs’ta statta vahşice saldırıya uğradı ” dedi.

Kulübe troll saldırısı

Aziz Yıldırım’ın, pazartesi günkü açıklamaları sonrası, troll olarak bilinen bazı sosyal medya hesapları, F.Bahçe için büyük bir karalama kampanyası başlattı. Hesapların, aynı tür ifadelerle Yıldırım ve ekibiyle, kulübü itham etmesi, camiada huzursuzluk yarattı. Bu hesapların Kanada ve Kuzey Avrupa ülkelerinden yönetildiği iddiası ise kafaları karıştırdı.

Ligde hedef Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Trabzonspor’a konuk olacak Sarı- Lacivertliler’de Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Konya deplasmanından alınan 3-0’lık rahat galibiyet, takımın moralini yerine getirdi. Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Sarı- Lacivertliler’de teknik direktör Vitor Pereira, ideal 11’iyle sahaya çıkacak. Oyuncularıyla bir araya gelen Vitor Pereira’nın, “Artık lige dönmeliyiz. Trabzonspor deplasmanı kolay geçmeyecek. Ancak biz iki kulvardaki hedefimize ulaşabilmek için kalan tüm maçlarımızı kazanacağız” dediği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler