Fenerbahçe'de yabancı temizliği

Gelecek sezon için çalışmalarını hızlandıracak Fenerbahçe'de 5 futbolcunun durumunun ne olacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe'de yabancı temizliği
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 15.05.2014 - 10:07

Yeni sezon içerisinde bazı yabancı futbolcuları takımda tutmayı düşünmeyen Fenerbahçe'de esaslı bir temizlik yapılacak.

Teknik direktör Ersun Yanal ile gelecek hafta masaya oturacak yönetim, resmi imzanın ardından transfer için çalışmalara başlayacak. Ancak start alabilmek için sarı-lacivertlilerin 12 yabancısından büyük bölümünü göndermesi gerekiyor. Fenerbahçe, bunun sonrasında transfere bakabilecek.

Sarı-lacivertlilerde, yeni sezonda talipleri de olan Cristian Baroni, Samuel Holmen, Joseph Jobo ve Miroslav Stoch yer almayacak. Bu futbolcular ya bonservisleriyle, ya da kiralık olarak başka takımlara gidecek. Ancak en büyük problem, Bastia’da kiralık olarak sezonu geçiren Milos Krasic...



Fransa’da da isteneni veremeyen Sırp futbolcu, bu sezon 20 maçta oynadı, 2 gol attı. İlk 11’de forma giymekte zorlanan ve maçlara sonradan dahil olan Krasic’in gelecek sene Bastia’da devam etmesi mümkün gözükmüyor. Yönetim eğer futbolcuya talip çıkmaması durumunda anlaşma için masaya oturacak, bunu başaramazsa sözleşmeyi tek taraflı feshetmek zorunda kalacak.

İki sezon daha mukavelesi bulunan Krasiç'e kulübün 4.5 milyon euro ödemesi gerekiyor. Yönetim, futbolcuyla masaya oturup bu parayı daha aşağıya çekmeye çalışacak.