Fenerbahçe'de "Kötü Şöhret" oylaması

Fenerbahçe'de üç yöneticinin geleceğine dair son sözü genel kurul üyeleri söyledi ve üç isimin yöneticilikleri önündek tüm engeller kalktı.

Fenerbahçe'de
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 02.11.2013 - 13:50

 

Fenerbahçe'de kongrede en önemli maddelerden biri üç yönetici hakkında 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yapılmasını istediği oylamaydı. Bu kulüp tarihinde ilk defa gerçekleşen bir maddenin görüşülmesiydi.

İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Aziz Yıldırım hakkında "kötü şöhret sahibi mi?" oylaması gerçekleştirildi. Oylama öncesi İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu bir konuşma yaptı. Ekşioğlu kürsüye geldiğinde kongrede alkış tufanı koparken F.Bahçeli yönetici sözlerini "Affetmeyeceğiz" diyerek bitirdi. Ekşioğlu "Sözde Fenerbahçeliler" diyerek de salondaki Mehmet Ali Aydınlar'ı hedef aldı.

Oylama sonucu genel kurul üyeleri üç ismin kötü şöhret sahibi olmadığına karar verirken, üç isimin yöneticilikleri ile ilgili geleceğe dair son söz de söylenmiş oldu. Mahkeme daha önce yaptığı açıklamada bu konuda kararı genel kurul üyelerinin vereceğini belirtmişti.

Fenerbahçe'de Genel Kurul'a divan başkanlığı yapan Vefa Küçük ise oylama öncesinde "Fenerbahçe kulübünü bugün, geçmişte ve gelecekte yönetecekler asla kötü şöhrete sahip olmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu madde için Fenerbahçe'de diğer başkan adayları da üç yönetici lehinde oy kullandığı belirtildi.



İşte Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamaları:


"Sayın Başkan sizin de doğum gününüzü tebrik ediyorum. 2011 yılının şampiyonluk kupası Fenerbahçe'nindir. Kimse de bu kupayı alamaz. Bu kupa Anayasa'nın teminatı altındadır. Benim TFF Başkanlığım döneminde böyle bir karar alınmamıştır. Ben Mehmet Ali Aydınlar. Fenerbahçe ve cumhuriyet sevdalısıyım.Türkiye'nin en büyük kulübünü yeniden gurur kaynağı haline getireceğiz. Maddi-manevi anlamda tarihinin en parlak günlerini yaşatacağız. Fenerbahçe'yi Avrupa'nın en büyük 5 kulübünden biri yapacağız.