Fatma Öcalan İmralı’ya gidiyor

İmralı Adası’nda hükümlü bulunan Abdullah Öcalan’ın kız kardeşi Fatma Öcalan diğer mahkum yakınlarıyla birlikte adaya gidiyor.

Fatma Öcalan İmralı’ya gidiyor
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 04.11.2013 - 10:34

Sabah saatlerinde Gemlik Jandarma Komutanlığı’na gelen Fatma Öcalan, Cumali Poyraz'ın kardeşi Felek Cızlaşmak ile Cumalı Karsu’nun kız kardeşleri Vesila Taş ve Elvan Can bir süre mesainin başlamasını bekledi.

Daha sonra içeri alınan Fatma Öcalan ile diğer 3 mahkum yakını işlemlerinin tamamlanmasının ardından minibüsle GEMPORT’a hareket edecek. Mahkum yakınları buradan da gemi ile İmralı Adası’na gidecek.

Bu arada ayakları ağrıdığı gerekçesiyle kızı Dilek Öcalan’ı yanında refakatçi getiren Fatma Öcalan’ın bu talebine olumlu cevap verilmedi. Fatma Öcalan talebin geri çevrilmesi üzerine, “Ayaklarım ağrıyor. Yanımda getirdiğim kızımı almıyorlar. Nasıl gidip geleceğim bilmiyorum.” dedi.Gazetecilerin sorusu üzerine Abdullah Öcalan için herhangi bir şey götürmediğini kaydeden Fatma Öcalan, “Sadece kardeşimi ziyarete gidiyoruz. Herhangi bir şey götürmüyoruz. Bizden herhangi özel bir şey istemedi. Sadece eşe dosta selam söylüyor.” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon