Eski bakanın bacanağı gözaltında iddiası

TCDD'ye bağlı İzmir Liman İşletmesi'ne yönelik operasyon kapsamında eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı, AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın bacanağının da gözaltına alındığı iddia edildi. Yıldırım konuyla ilgili olarak, "Haberim yok" dedi.

Eski bakanın bacanağı gözaltında iddiası
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 07.01.2014 - 13:13

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ihaleye fesat karıştırmak ve limanlardaki işlemlerde usulsüzlük yapıldığığ iddiasıyla 5 ilde düzenlenen operasyonlar kapsamında çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında, TCDD'nin Ankara'daki genel müdürlük binasında da arama yapıldı.

TCDD GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDE ARAMA YAPILDI!

BİNALİ YILDIRIM'IN BACANAĞI GÖZALTINDA MI?

Gözaltına alınan isimler arasında eski Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı, AKP İzmir Büyüşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın bacanağı Cemalettin Haberdar'ın da bulunduğu iddia edildi. Gazeteciler bu durumu Binali Yıldırım'a sordu. Yıldırım ise "Alınıp alınmadığını bilmiyorum. Haberim yok" dedi.

"ZAMANLAMASI MANİDAR..."

Operasyon hakkında da yorumda bulunan Yıldırım, "2011'de başlayan bir soruşturmaya üç yıl aradan sonra operasyon yayılmasının zamanlaması manidardır. Üç yıl oturacaksın, üç yıl sonra düğmeye basacaksın. Suçla mücadele edeyim derken, suçu teşvik eden bir anlayışla hukuk tesis edilmez" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon