‘Esad’ın kirli kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi, Ermeni hısımı, Türklüğün yaşayan düşmanısın” dedi.

Yayınlanma: 04.06.2015 - 00:44
Abone Ol google-news

Kahramanmaraş Müftülük Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, alanda bulunanları yörede “Kardeşler” anlamında kullanılan “Edeler” diyerek selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kars’ta yaptığı konuşmada MHP’yi “Esad, Kandil ve Pensilvanya milliyetçiliği” ile suçladığını hatırlatan Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Erdoğan oyundur yalandır, aldatmadır, komplodur, tuzaktır, riyadır, ihanettir. Dün bize Kars’tan ‘Esad’ın, Pensilvanya’nın, Kandil’in milliyetçisi’ diyor. Halt ettin Erdoğan. Yine yanlışa battın. Biz zalim Esad’a çok şükür ‘Kardeşim’ demedik, ailece tatile çıkmadık. Pensilvanya’nın kuyruğunda gezmedik, 12 yıl birlikte olmadık. Hele hele Kandil’in yolunu hiç bilmedik. Sadece, gidersek Türk bayrağı dikmek için gideceğimizi söyledik. Sen Esad’ın kirli bir kopyası, Pensilvanya’nın eski sevdalısı Washington’un daimi tutsağı, Kandil’in tavizsiz havarisi, Ermeni hısımı, Türklüğün yaşayan düşmanısın.”AKP iktidarını da sert sözlerle eleştiren Bahçeli, “Esnafın siftah parası ayakkabı kutularından çıkmadı mı? Emeklinin verilmeyen zammı bakan çocuklarının yatak odalarında bulunmadı mı? Her şey tamam da Ankara’da 1 milyar 370 milyon liraya saray dikmenin ne anlamı vardı?” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 Haziran seçimleri öncesi yaptığı mitingleri eleştiren Bahçeli, “Erdoğan 7 Haziran yaklaştıkça azgınlaşmaktadır. Erdoğan cumhurbaşkanlığından fiilen inmiştir. Bu makama layık değildir” ifadeleri kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler