Ereğli’de trafik kazası: Sekiz yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Dedeler köyünde mantardan zehirlenen aileyi hastaneye götüren minibüs otomobille çarpıştı.

Yayınlanma: 17.11.2013 - 10:18
Abone Ol google-news

Çarpışmanın etkisiyle yola savrulan yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, saat 22.45 sıralarında Çetin Apatay Bulvarı üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Dedeler köyünde yedikleri mantardan dolayı rahatsızlanan aileyi hastaneye götüren Durdu Acar (56) idaresindeki 67 TR 524 plakalı minibüs ile Sami Demir'in kullandığı 67 SF 979 plakalı otomobil Çetin Apatay Bulvarı üzerinde çarpıştı.Çarpışmanın etkisiyle minibüste bulunan 7 kişi yola ve orta refüje savruldu. Kanlar içerisinde kalan yaralıların yardımına koşan vatandaşlar 112 Acil Servis ekibine haber verdi. Olay yerine gelen 4 ambulansta bulunan sağlık görevlileri ilk olarak mantardan zehirlendikleri belirlenen Nazikar, Hava ve Yüksel Çetin'e ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kazada yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan Dursun Duman (39), Serpil Duman (34) Yüksel Çetin (40) Hava Çetin (63) Ayhan Duman (40) Nazikar Çetin (35) ve sürücü Durdu Acar (56) ile Ayşe Uzun'un tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Kaza yerinde hurdaya dönen araçlar çekici ile olay yerinden kaldırılırken, kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Sami Demir, ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol belediye ekiplerinin temizlik çalışmasının ardından yeniden trafiğe açıldı.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler